Home Najnovije Splićanin otkrio noćnu moru koju su mu gosti doživjeli: ‘Htjeli su pješke...

Splićanin otkrio noćnu moru koju su mu gosti doživjeli: ‘Htjeli su pješke do aerodroma, samo da što prije odu!‘

231
0

Splitski iznajmljivač poželio je javno podijeliti neugodno iskustvo koje su doživjeli njegovi gosti, prenosi Slobodna Dalmacija.

– Javljam se zapravo iz bijesa i ljutnje… Naime, vlasnik sam apartmana na Bačvicama koji sam nedavno iznajmio gostima iz Engleske. Nekidan su otišli u noćni provod gradom. Dvoje ih se vratilo oko 1.30, a treći je ostao 4 sata ujutro – uvodno će naš sugovornik, čiji su podaci poznati redakciji.

Idućega dana ih je sam odveo na aerodrom, uzevši pauzu s posla, nakon što su ga tijekom jutra upitali koliko imaju pješke do aerodroma?! On im je odgovorio da se pješke ne može jer je predugo, te predložio da naruče Uber. Na kraju ih je sam odveo…

– Rekli su mi da ne žele taksi jer je njihov prijatelj koji je ostao do 4 sata ujutro vanka platio taksi od noćnog kluba do apartmana 200 eura. Pitam ih na to jesu li sigurni u to, imajući u vidu raznorazne zgode s taksistima koji ovih dana pune novinske stupce. Oni odgovore da su sigurni te da će mi pokazati izvod na internet bankarstvu. Neću govoriti o tome kakvi su nam gosti, imao sam i ja iskustva sa svakakvim, ali ovi ljudi su bili jako uredni i prijatni – priča nam.

– Ponudio sam im da ću ih ja prebaciti. Kad sam došao u apartman već su bili spremni, jer su šta prije htjeli otići bez obzira šta im je avion za London bio popodne u 17.35. Rekli su da više ni sekunde ne žele ostati – prepričao nam je.

Gosti su mu ispričali kako su te noći najprije bili u klubu Central u kojem su “cijene pića i samog ulaska van svake pameti”. Nakon toga su se odlučili za malo manje bolniju potrošačku varijantu, pa su taksijem od robne kuće Prima za 20 eura otišli club Vanilla. Kad se zadnji od njih, sat prije zatvaranja, odlučio vratiti u apartman na Bačvice, prišao mu je taksist i ponudio prijevoz:

– 20 eura.

– Ok, idemo!

Sjeli su u auto, vozač ga je upitao adresu, i krenuli su.

Previous articleUkrajinci napreduju prema posljednjem ruskom bastionu prije Mariuopolja, prvi tenkovi stigli do ‘zmajevih zuba’
Next articleFotka Aleksandra Vučića postala hit zbog onog što mu je bilo u tanjuru

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here