Home Mozaik Sportski novinar prenosio je “akciju” uživo iz sobe, a kada se otkrilo...

Sportski novinar prenosio je “akciju” uživo iz sobe, a kada se otkrilo tko je žena, dobio je otkaz!

185
0

Sramotna scena viđena je u programu uživo tijekom javljanja uživo s ekvadorskim novinarom Juanom Franciscom Ruedom, koji je otišao u Buenos Aires pratiti utakmicu svoje reprezentacije protiv Argentine u prvoj utakmici južnoameričke skupine kvalifikacija za nastup na Svjetskom prvenstvu.

Utakmicu su izgubili Caicedo i suigrači 1:0, koji su posustali tek pred još jednom majstorijom iz slobodnog udarca Lea Messija, no ono što je nekoliko sati ranije dospjelo u vijest je senzacionalni gaf dopisnika koji je svima pokazao kako je uspio ” ublaži” napetost prije utakmice.

Rueda je vidio kako njegova slava dramatično raste, do točke u kojoj je postao viralni fenomen na društvenim mrežama, iz razloga koji sigurno nije želio učiniti.

Novinar je svoju reportažu odlučio napraviti iz hotela u kojem je odsjeo u glavnom gradu Argentine, a onda se dogodio klasičan slijed neočekivanih događaja koji često znače katastrofu.

Fitilj je zapalio voditelj prijenosa u Ekvadoru, koji je zamolio dopisnika da poboljša kvalitetu veze za gledatelje.

“Eno ga s dresom reprezentacije. Presvijetla je pozadina, da vidimo možemo li nešto popraviti”, rekao je voditelj.

I Juan Francisco je nešto napravio, ali na potpuno nespretan način. Novinar je, umjesto da petlja po vlastitoj kameri, napravio tragičnu grešku promijenivši kameru, prebacivši se na onu koja prikazuje što se događa ispred njega, tj. unutrašnjost njegove hotelske sobe.

U tom trenutku pojavila se polugola žena koja se oblačila pored još nepospremljenog kreveta.

“Netko je gol, pazi, odmah su mu rekli iz studija. Idemo promijeniti sliku. Ima nekoga tamo, čini se da je u hotelu. Da vidimo jesmo li spremni Juan Francisco”.

No, nije izbjegnuta neugodna scena s neprofesionalnošću dopisnika. Veza s novinarom automatski je prekinuta i od tada se nije javio u emisiju.

Ekvadorski mediji pišu da će ga ovaj “propust” koštati otkaza jer je naštetio svojim medijima te da može zaboraviti na buduća gostovanja.

Ubrzo se otkrilo da je žena s kojom je Rueda bio još jedna novinarka iz Ekvadora, Romina Rendon, a navodno je i ona pred otkazom.

Francisco i Romina završili su svoj zadatak sa stadiona Monumental u četvrtak i kako sada stvari stoje, to će biti njihovo posljednje javljanje.

Previous articleGola kosi travu, brine o životinjama i zarađuje hrpu dolara: ‘Često dobivam neobične zahtjeve…’
Next articleSamo najpametniji ovaj zadatak rješavaju za manje od 10 sekundi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here