Home Mozaik Spremala ručak i odjednom joj se nešto našlo na leđima: Žena nije...

Spremala ručak i odjednom joj se nešto našlo na leđima: Žena nije imala pojma u kakvoj se opasnosti nalazi (VIDEO)

147
0
1488975 aa ls
1488975 aa ls

Mame često “zapnu” u kuhinji, pogotovo kada žele pripremiti specijalitet za obitelj. Rijetki su slučajevi kada im drugi članovi obitelji pomažu ili pristaju pomoći čak iu nekim manjim poslovima. No, kada je potrebno zabilježiti neki detalj, fotografiju i slično, svi su za to raspoloženi. Tako je jedna mama snimljena u kuhinji dok je pripremala jelo u vrlo neobičnom izdanju.

Iako bi netko pomislio da su njezina djeca došla zabilježiti trenutak kada je pravila neki poseban specijalitet ili kolač, situacija je bila drugačija. Žena je zapravo cijelo vrijeme gledala kako bi pripremila raka, gledajući od posude do posude gdje je stavila životinju. Ali morskom raku nije bilo ni traga na kuhinjskom pultu ni među posuđem. Njezina su djeca, pak, otkrila gdje je rak. Životinja je ni manje ni više nego visjela na leđima ove domaćice! Srećom, ona nije ništa primijetila, ali su njeni ukućani shvatili gdje se račić sakrio i to snimili videom.

@underratedsimpsons My mum really couldn't find the crab 🦀 😭 💀 #cookingfail ♬ The Evasive Crab – Underrated Simpsons Moments

Ova scena nasmijala je mnoge na društvenoj mreži TikTok, no bilo je i onih koji su nakon gledanja videa reagirali zgroženo. Priznali su da ne znaju kako bi reagirali da su se našli u sličnoj situaciji, bilo kao promatrači, bilo poput ove domaćice na čijim je leđima račić potražio spas iz lonca.

– Kako nisi osjetila rak na leđima?!

– Tražim svoj telefon pomoću svjetiljke na telefonu.

– Novi strah…

– Gdje je ovo, izgubio sam strah!

– Nakon ovoga ovaj rak zaslužuje živjeti – bili su neki od komentara.

Neki od korisnika mreže priznali su kako su mislili da se radi o nekakvom ukrasu, a ne o pravoj životinji, te da su video morali pogledati barem dva puta. Druge je zanimalo kako je domaćica reagirala kada je saznala da joj je rak na leđima. Dok su jedni tvrdili da ju je vjerojatno obuzeo strah, drugi su mišljenja da je ženi u videu to rutina te da je navikla na takvu pripremu hrane. Ipak, većina ih je priznala da bi bili potpuno “izgubljeni” da su se našli u kuhinji gdje se tako nešto sprema, a kamoli da je rak zalutao na njihovo tijelo poput ove žene.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here