Home Vijesti Srbin trčao za Zadraninom htio ubosti pa ga ugrizao za obrvu!

Srbin trčao za Zadraninom htio ubosti pa ga ugrizao za obrvu!

250
1

Vijeće Županijskog suda u Zadru produžilo je mjere opreza 45-godišnjem državljaninu Srbije s prebivalištem u Zadru zbog opasnosti od bijega i bezobzirnosti prilikom pokušaja ubojstva Zadranina u veljači prošle godine.

Državljanin Srbije, koji dosad nije osuđivan, u više je navrata kroz dan vrijeđao i pozivao žrtvu da se nađu, nakon čega je na dogovoreno mjesto došao s nožem. Kada se Zadranin dao u bijeg, 45-godišnjak je trčao za njim mašući nožem, piše Zadarski.hr.

Kada je Zadranin konačno stao, 45-godišnjak je zamahnuo nožem s namjerom da ga ubode u glavu, a kada to nije uspio i kada su pali na pod, snažno ga je ugrizao za obrvu.

Potom je s obje noge skočio Zadraninu na nogu, a u daljnjem napadu su ga spriječile dvije muške osobe.

1 COMMENT

  1. Toj opančarskoj stoki treba kamen oko vrata i nogom u dupe u Zadarskom kanalu. Šta opančarski smrad uopće radi u Zadru, i ko ga je primio ??? Hočemo li sad početi puštati da nas počnu klati ? Žao mi je što se nisam našao u blizini jer bi SIGURNO skočio u pomoč NAŠEM čovjeku, i vrlo rado tom smradu razbio glavu Kao što bi priskočio u pomoč i svakom drugom Hrvatu koji bi bio napadnut od tog smrada. I bilo bi dobro da SVI Hrvati razmišljaju na taj naćin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here