Home Mozaik Srpska pjevačica napunit će zagrebačku Arenu na četiri koncerta, proslavljena hrvatska sportašica...

Srpska pjevačica napunit će zagrebačku Arenu na četiri koncerta, proslavljena hrvatska sportašica poslala poruku: ‘Nema poštovanja ni kulture’

268
0

Srpska pjevačica Aleksandra Prijović rasprodala je zagrebačku Arenu za tri koncerta, a onda najavila kako će biti i četvrti. Malo je reći, šokantno i neočekivano. Velik je to uspjeh za pjevačicu iz susjedne države, ali mnoge je ovaj podatak ostavio u čudu, pa tako i proslavljenu Ivanu Brkljačić.

Bivša bacačica kladiva oglasila se na svom Facebook profilu i uputila zanimljivu poruku:

Ne ulazim u to što slušate, ne hejtam ničiji odabir, ali dragi narode kad se organizira sportsko natjecanje tražite besplatno akreditaciju ili ulaznicu? Tribine su nam prazne, od košarke, rukometa, odbojke, skijanja, atletike, većine čak i nogometnih utakmica… Mamimo vas nagradama, doslovno i vozače pošaljemo po vas, ali sportske nacije nigdje na tribinama? Ubijate pozivima kako se dočepati i nabaviti gratis karte, toliko volite i podržavate sport!

A kad dođete, uglavnom se ne znate ponašati, odete pred cermonijal medalja, nema poštovanja, ni navijačke kulture, zaključila je.

Previous articleDječak (13) u Srbiji ubijen u tučnjavi s razrednim kolegom. Ubo ga je nožem?
Next articleBivši Vatreni: ‘Rijeka ili Hajduk? Rijeka! I to samo zbog presudnog detalja

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here