Home Sport Srpski igrač srušio se na terenu, njegovi suigrači su plakali dok su...

Srpski igrač srušio se na terenu, njegovi suigrači su plakali dok su ga liječnici oživljavali

66
0

Nakon samo deset minuta igre došlo je do prekida utakmice Cordobe i Racing de Ferrola u trećem razredu španjolskog nogometa. Razlog prekida su zdravstveni problemi srpskog nogometaša Dragiše Gudelja (25), brata srpskog reprezentativca Nemanje, koji se srušio na travnjak i ostao bez svijesti, ali i bez pulsa.

Na stadionu je zavladao muk čim se srušio, igrači su se uhvatili za glavu, a liječnici su brzo uletjeli u teren. Odmah im je bilo jasno o čemu se radi te su krenuli s reanimacijom dok su Gudeljevi suigrači uplakani promatrali nemilu scenu. Ipak, nakon nekoliko trenutaka uspjeli su ga oživjeti te je odmah prevezen u obližnju bolnicu.
Stabilno je i ostaje u bolnici
Kako javlja ABC Cordoba, Gudelj je sada stabilno i ostat će u bolnici na promatranju, razlog zbog koje se srušio zasad nije poznat. Utakmica je odgođena i gotovo sigurno neće biti nastavljena večeras.
Navijači su Gudelja pri ulasku u hitnu pozdravili pljeskom i ovacijama.
Gudelj je karijeru počeo u mladim kategorijama NAC Brede jer je rođen u Nizozemskoj gdje je i odrastao, ali ima srpsko državljanstvo. Nakon toga je igrao za B momčad Ajaxa, švicarski Wohlen, portugalski Guimaraes te sada za Cordobu. Prema vokaciji je stoper, a može pokriti i poziciju lijevog beka te prema Transfermarktu trenutno vrijedi 300 tisuća eura. (index.hr)
Previous articleDalić: Znali smo da je aut opasniji od kornera!
Next articleU Splitu privedeno 40 navijača

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here