Home Sport Srpski vaterpolisti uoči derbija na SP-u: Hrvatska je Hrvatska

Srpski vaterpolisti uoči derbija na SP-u: Hrvatska je Hrvatska

753
0

Srpski vaterpolski reprezentativci u najavi četvrtfinalnog susreta na Svjetskom prvenstvu u Budimpešti protiv Hrvatske, koji će se igrati u srijedu od 16 sati izjavili su kako respektiraju našu reprezentaciju, ali i kako je njihov cilj osvajanje medalje.

‘Hrvatska je opravdala ulogu favorita. Gruzija je pružila dobar otpor Crnogorcima i Mađarima, ali nije mogla bolje. Nama ostaje da se pripremimo najbolje što možemo. Hrvatska uvijek zaslužuje poštovanje, igrat ćemo maksimalno i jedni i drugi’, izjavio je Gavril Subotić.

“Tijekom posljednja dva sparing-treninga s Mađarima smo radili na ispravljanju pogrešaka. U skupini smo pokazali oscilacije kojih sada ne smije biti. Hrvatska je Hrvatska bez obzira u kojem sastavu igra. Imaju najviše ambicije, žele ponoviti uspjeh iz 2017., kada su ovdje osvojili zlato, a na nama je da odigramo najbolje što možemo i prođemo dalje, jer su i naše ambicije na ovom prvenstvu pobjedničke’, izjavio je Viktor Rašović.

Nemanja Vico smatra kako niti eventualno neigranje Rine Burića, koji je trenutačno suspendiran, neće biti velika prednost za Srbiju.

‘Sigurno je da Hrvatska ima igrače koji mogu zamijeniti Burića i izbornik Tucak će pokušati pronaći pravo rješenje. Nama je najvažnije da se ponašamo kao da su kompletni, jer samo tako možemo do uspjeha’, istaknuo je Vico.

Previous articleStručnjak otkrio zašto muškarci nemaju djecu: ‘Masturbacija je normalna u pubertetu, ali kasnije postaje patologija’
Next articleLivajin agent: Turci ne pišu istinu. Marko želi naslov prvaka s Hajdukom

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here