Home Sport Srpski youtuber pokazao nered u hotelu reprezentacije. Igrače vukli na sve strane...

Srpski youtuber pokazao nered u hotelu reprezentacije. Igrače vukli na sve strane (VIDEO)

207
0

Debaklom, sa samo jednim bodom i s čak osam primljenih golova u tri utakmice završila je Srbija nastup na Svjetskom prvenstvu. Iako je tamo dobila najtežu skupinu (Brazil, Švicarska, Kamerun), u mnogim analizama je momčad izbornika Dragana Stojkovića isticana kao dark horse SP-a, ali završila je tek kao zadnja u grupi.

Jedan od brojnih razloga zašto je Srbija propala u Kataru ponudio je srpski youtuber Choda. On je objavio video na kojem se vidi da srpski reprezentativci nisu imali nikakav mir u bazi na SP-u. Upravo suprotno, njihov hotel izgledao je kao kolodvor, u koji svatko ulazi i dolazi gdje i do koga mu se god prohtije, a ne poput čuvanog resorta u kojem su smješteni nogometaši kojima su nužni mir i koncentracija.

Choda se snimao kako bez ikakve kontrole ulazi u hotel i njegove razne dijelove (vrt, dvorane, ograđenu plažu objekta, bazen), dok je u restoranu jeo bez provjere je li gost jako skupog hotela, a samim tim i bez plaćanja. Tijekom tog tumaranja hotelom Choda je naletio i na nekoliko srpskih reprezentativaca. S njima se fotografirao, pričao, sakupljao autograme… Međutim, to su sve radili i brojni navijači Srbije, najviše dijasporaši, koji su srpskom bazom na SP-u hodali kao ulicom, lovili igrače da se s njima fotografiraju i snimali ih da pjevaju navijačke pjesme.

Spomenuti hotel, potpuno nov i komforan, trebao je tijekom SP-a biti namijenjen isključivo srpskim nogometašima, koji su mu bili prvi gosti. Umjesto toga, pretvorio se u promenadu po kojoj se neometano šetali srpski navijači, selebovi kao Željko i Jovana Joksimović, Branka Nevistić, Marko Mišković… a po društvenim mrežama piše se da su tamo viđeni i turbofolkeri Aca Lukas i Maja Berović. Uostalom, Choda pokazuje koliko je u takvom okružju bilo kontrole, mira i izolacije za srpske nogometaše tako što satima hoda hotelom i preskače ograde među njegovim vanjskim objektima.

Previous articleZajednica Ukrajinaca Rijeka organizira božićni humanitarni koncert
Next articlePrema kladionicama Hrvatska ima najmanje šanse za četvrtfinale od svih favorita

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here