Home Najnovije Štimac: Jakobušiću, ako ovo gledaš, baci strategiju u smeće. Zapali je

Štimac: Jakobušiću, ako ovo gledaš, baci strategiju u smeće. Zapali je

104
0

Igor Štimac trenutno je izbornik Indije, a ranije u karijeri bio je između ostalog igrač i trener Hajduka. Danas slovi za jednog od najglasnijih protivnika trenutnog načina upravljanja Hajdukom, a svoje nezadovoljstvo ovim aspektom splitskog kluba ponovno je podijelio u javnosti. Gostovao je u emisiji Istinom do gola na Sportskoj televiziji, a na pitanje o perspektivi Hajduka kao kluba dao je podulji odgovor.

“Treba iskoristiti ovu priliku, jer ide reorganizacija Lige prvaka. Pazi, Hajduk ima jedinstvenu priliku da se kvalitetno sjedne za stol. Ako stvarno volimo taj Hajduk, ajmo napraviti plan koji je dugoročan, pusti onu prezentaciju Hajdukove budućnosti. Baci to u smeće, zapali to Jakobušiću ako ovo gledaš. Bog ti dao, reci falio sam”, rekao je Štimac pa dodao:

“Okreni se reorganizaciji, okreni se onome što dolazi. To će biti natjecanje koje ti garantira osam utakmica Lige prvaka. Utrostručit će se prihodi i oni koji krenu u tom natjecanju nikad iz njega neće izaći jer će toliko skočiti financijski da ih nitko neće moći uhvatiti.”

Previous articleHalilović stigao u novi klub. Čeka se samo službena objava
Next articleUkrajinci u Bahmutu razvili hrvatsku zastavu i zahvalili svim Hrvatima na podršci

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here