Home Najnovije Štimac objavio video: Oduševljen sam kako su navijači prihvatili produljenje ugovora

Štimac objavio video: Oduševljen sam kako su navijači prihvatili produljenje ugovora

217
0

Igor Štimac produljio je ugovor s indijskom nogometnom reprezentacijom na još dvije godine. Štimac (56) je preuzeo indijsku reprezentaciju prije više od četiri godine, u svibnju 2019. Otad je dvaput osvojio Prvenstvo Južne Azije – 2021. i 2023. godine.

“Lijepo se vratiti i provesti nešto vremena u Indiji. Apsolutno sam oduševljen kako su navijači reagirali na produljenje ugovora. Vjerujte mi, uzbuđen sam koliko i vi jer ću nastaviti putovanje s vašim i našim Plavim tigrovima”, napisao je Štimac na Twitteru uz video na kojem se pozdravlja i fotografira s mladim navijačima.

Indijsku reprezentaciju vodio je u 46 utakmica, u kojima je zabilježio 18 pobjeda, 15 remija i 13 poraza, uz pozitivnu gol-razliku 66:59. U prosjeku je po utakmici osvajao 1.5 bodova. Rekao je da mu je cilj Indiju odvesti na Svjetsko prvenstvo 2026. Štimac je nekadašnji izbornik hrvatske reprezentacije, koju je vodio od kolovoza 2012. do listopada 2013. godine.

Previous articleLepa Brena pjevala na gay vjenčanju Hrvata i Srbina! Poslali po nju i bend privatni avion!
Next articleVjerovati ćete u sudbinu nakon ove priče: Slikala se s bivšim dečkom ni ne znajući tko se krije iza njih! (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here