Home Mozaik Stravičan sukob između Izraela i Palestine mnoge podsjetio na jezivo proročanstvo Babe...

Stravičan sukob između Izraela i Palestine mnoge podsjetio na jezivo proročanstvo Babe Vange

358
0

Brojni svjetski portali, vjerojatno potaknuti člankom objavljenim na stranicama britanskog tabloida Daily Star, prisjetili su se u utorak jezivog proročanstva koje se prepisuje Babi Vangi, najpoznatijoj vidovnjakinji 20. stoljeća.

A Vangelia Pandeva Gušterova navodno je svojedobno predskazala “veliki muslimanski rat” i napad na Europu, koji će završiti uspostavom kalifata do 2043. godine.

Tabloid se te rečenice prisjetio u jeku novih napetosti, odnosno nakon što je islamistički pokret Hamas u subotu izveo krvavi napad na Izrael iz palestinskog Pojasa Gaze.

Bio je to najveći napad na Izrael u posljednjih nekoliko godina, a obje strane potvrdile su kako su spremne za rat.

Od početka rata između Izraela i Hamasa život je izgubilo 900 Izraelaca, a još 1500 tijela militanata Hamasa pronađena su na izraelskom teritoriju, kazao je glasnogovornik Izraelskih obrambenih snaga.

Izraelska vojska pozvala je 300.000 rezervista i uvela blokadu Pojasa Gaze, što je izazvala bojazan da planira kopneni napad kao odgovor na najodvažniji i najsmrtonosniji napad Hamasa posljednjih desetljeća.

Što se Babe Vange i njezina navodnog predskazanja tiče, treba istaknuti da su mnoge njezine vizije i dalje predmet velikih rasprava bez obzira što je u prošlosti nekoliko puta, čini se, bila u pravu.

Naime, proročanstva Babe Vange često su bila vrlo zagonetna, samim time i zasigurno pogrešno tumačena, a usto budući da uglavnom nije ništa zapisivala, gotovo sva njezina predviđanja od 2000. godine nadalje nisu niti nedvojbeno potvrđena.

Previous articleŽena iz Srbije ostavila je poruku ljubavnici svog muža, fotka se proširila regijom brzinom munje
Next article​S 3,02 promila alkohola izazvao prometnu nesreću, umjesto registracija postavio kartonske oznake

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here