Home Mozaik Studentica izbodena na radnom mjestu: U telefonu pronađena posljednja poruka koju je...

Studentica izbodena na radnom mjestu: U telefonu pronađena posljednja poruka koju je poslala, da je viđena na vrijeme jedan život bi bio spašen! (VIDEO)

430
0

Studentica Sveučilišta u Kaliforniji (UCLA) Brianna Kupfer izbodena je na smrt u salonu luksuznog namještaja u Los Angelesu gdje je radila, a prije smrti poslala je jezivu poruku svojoj prijateljici.

– Poslala je poruku prijateljici u kojoj je navela da je netko u trgovini i da se zbog te osobe osjeća neugodno, da prima “negativne vibracije”. Nažalost, njezina prijateljica nije odmah vidjela poruku – rekao je dužnosnik policije Los Angelesa John Radke.

Brian je ubijen 13. siječnja, a policija kaže da je osumnjičenik, identificiran kao 31-godišnji Sean Laval Smith, bio u salonu nekoliko minuta prije napada, javlja Fox News. Oko 13:36 izvadio je nož i ubio 24-godišnju Briannu, a potom pobjegao na stražnja vrata. Otprilike 15 minuta kasnije, mušterija je ušla u salon i zatekla djevojku kako “beživotno leži na podu, oblivena krvlju”.

Brianna je u salonu radila kao savjetnica oko godinu dana. Smith je bila u nekoliko drugih trgovina prije nego što je ušla u njezin salon. Brianna je taj dan radila sama, što je, prema policiji, možda i bio razlog zašto ju je napao.

Radke je rekao da je napad bio “nasumičan”, da ništa nije ukradeno ili da je počinjen drugi zločin. Nije odgovorio na pitanje ima li salon video nadzor. Policija je u utorak oko pola sata prije ubojstva objavila novu sliku osumnjičenika kako kupuje elektronsku cigaretu u trgovini, te ponudila nagradu od 250.000 dolara za informaciju koja bi dovela do uhićenja i osude ubojice. Članovi zajednice donirali su više od 200.000 dolara za nagradu.

Nakon ubojstva, Smith – za kojeg policija vjeruje da je beskućnik – hodao je kilometrima u svim mogućim smjerovima kroz područje u kojem se nalazi salon.

Brianov otac Todd rekao je za ABC News u srijedu da obitelj još uvijek pokušava prihvatiti brutalnu smrt njegove kćeri.

Previous articleArmada organizira pohod na Maksimir
Next articleOdbio se cijepiti pa propušta Olimpijske igre, slovenski sportaš objasnio odluku!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here