Home Mozaik Studentica počela jesti banane pa joj pozlilo, jezivo je što je izašlo...

Studentica počela jesti banane pa joj pozlilo, jezivo je što je izašlo iz njih!

92
0
Photo by SHVETS production: https://www.pexels.com/photo/crop-person-with-bunch-of-tasty-fresh-bananas-7194921/

Nakon što je 17-godišnja Hannah John iz Walesa u školi pojela bananu koju je uzela za užinu, doživjela je pravi šok!

– Uzela sam bananu koju sam ujutro namjeravala pojesti i tada sam NEŠTO primijetila. U njoj je bila rupa, au njoj oko 80 malih paukova – rekla je za South Wales Evening Post. Iako je Hana paukove primijetila dok je bila u školi, nije si mogla pomoći i vrištala je iz sveg glasa.

– Bilo je strašno, mrzim paukove. Učiteljica mi je rekla da to bacim u smeće, ali ne u njenu učionicu – rekla je. Srećom po nju, pauci se nisu proširili posvuda jer su već bili mrtvi, a bananu joj je dao otac koji je voće kupio u supermarketu.

– Kad sam mu rekla što je u banani, iznenadio se, ali se nasmijao – dodala je Hana. Gadno iznenađenje u banani bila je vijest dana u razredu.

– Izgledao je poput papirnate maramice, ali izbliza su se mogle vidjeti mnoge paukove noge u udubljenju. Odvratno – rekla je studentica Georgia Davis.

– Naša profesorica predaje i biologiju pa je odmah znala o čemu se radi – dodala je.

Djevojke nisu mogle razlučiti o kakvom se pauku radi, a neugodno otkriće u banani dodatno pogoršava činjenica da neki od najsmrtonosnijih insekata polažu jajašca u to voće.

Također, supermarketi uvoze voće iz Brazila, Kostarike, Ekvadora i Kolumbije, gdje žive neki od najsmrtonosnijih paukova na svijetu.

Previous articleLovren i Lyon u polufinalu Kupa Francuske
Next articleFOTO: Kamion se prevrnuo na Križišću!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here