Home Sport Sukno: igrati protiv Juga je uvijek dodatni motiv

Sukno: igrati protiv Juga je uvijek dodatni motiv

1368
0
press-jug
www.vaterpolo-primorje.hr

U petak je održana konferencija za medije uoči susreta 17. kola Triglav Jadranske lige u kojem Primorje EB gostuje kod dubrovačkog Juga CO. Najočekivaniji susret ove godine vidjet će na jednom mjestu praktički sve igrače hrvatske reprezentacije razdvojene u dva tabora, riječki i dubrovački.

-To će biti derbi u pravom smislu riječi. Radi se o dvije vjerojatno najkvalitetnije ekipe na svijetu u ovom trenutku, uz pregršt odličnih pojedinaca. Iako smo ih već tri puta pobijedili ove sezone, u nedjelju je nova utakmica koja nema veze s prethodnim susretima – izjavio je trener Primorja Ivan Asić.
Iako su svi igrači Primorja željni vrhunskih utakmica, gostovanje u Dubrovniku će posebno razveseliti napadača Primorja Sandra Sukna, inače rođenog Dubrovčanina.

-U Dubrovniku očekujem puno gledatelja, to će biti najjača utakmica što se može vidjeti u današnjem vaterpolu. Iako nemam kome što dokazivati moram naglasiti da kada igraš protiv Juga odmah imaš dodatni motiv. Ne želimo braniti nikakvu prednost iz prethodnog susreta, idemo pokazat pravu mušku igru i ako budemo na nivou možemo izvući pozitivan rezultat, odnosno pobjedu – rekao je dubrovački as u redovima Primorja, Sandro Sukno.

Na oprez protiv Juga pozvao je kapetan Primorja Samir Barać.
– Svaka utakmica predstavlja izazov. Naš izazov je da vidimo u kojoj smo formi u odnosu na posljednju utakmicu koju smo igrali protiv Juga. Ne želim biti jedan od onih koji će reći da ćemo sigurno pobijediti. Jug nastupa kao favorit jer moraju pobijediti te na njihovoj strani postoji pritisak – zaključio je kapetan Primorja Samir Barać.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here