Home Najnovije Suradnja Zvijezde i RLJN

Suradnja Zvijezde i RLJN

403
0

rljnOvih su dana otvorene desete jubilarne Riječke ljetne noći koje ove godine nude svim posjetiteljima i zainteresiranima vrlo bogati kulturni program koji će svakome ponuditi ponešto po vlastitom ukusu.

Osim što ovogodišnje Riječke ljetne noći imaju simbolično značenje zbog ulaska Republike Hrvatske u EU, cilj ovog projekta je i unaprjeđenje kulturnih sadržaja koje Rijeka već godinama njeguje kako bi svojim stanovnicima ali i turistima ponudila dodatnu vrijednost.

Posjetitelji ove vrijedne manifestacije imat će prilike uživati u vrlo bogatom kulturnom programu koji je skrojen kako bi zadovoljio i najveće kulturne zaljubljenike . Osim što će posjetitelji moći uživati u operama, predstavama i ozbiljnoj glazbi, festival nudi i pregršt zbivanja zabavnog karaktera koji će svim zaljubljenicima u kulturu ponuditi opuštanje u vrućim ljetnim noćima.

Riječke ljetne noći je prepoznala i Zvijezda d.d. kao kulturnu manifestaciju od iznimnog značaja za doprinos kulturi Republike Hrvatske te je u sklopu svoje strategije društveno odgovornog poslovanja odlučila ove godine podržati manifestaciju i postati njen vrijedan partner u vidu sponzorstva dramskog programa.

U slijedećih par dana, posjetitelji će imati prilike uživati u vrlo zanimljivom i impresivnom kulturnom sadržaju poput: koncerta zbora Opere HNK Ivana pl. Zajca Sumer is in cumen in, koncerta Pucini – Che Passione te plesne predstave Shut up and dance, a početak slijedećeg tjedna će obilježiti i ostali zabavni sadržaj poput mađioničarskog showa pod nazivom „Omađijaj me“.

Više o samom projektu Riječke ljetne noći te partneru projekta Zvijezdi d.d., može se pročitati na web stranicama www.rijeckeljetnenoci.com i www.zvijezda.hr.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here