Home Biznis Surf’n’Fries osvaja Gruziju!

Surf’n’Fries osvaja Gruziju!

804
0

Surf’n’Fries, jedan od pionira postavljanja temelja franšiznog poslovanja u Hrvatskoj još jednom dokazuje svoju sposobnost i odlučnost u širenju svoje franšizne mreže po čitavom svijetu. Upravo danas otvoren je još jedan franšizni objekt i to u Gruziji, točnije u gradu po imenu Tbilisi. Grad broji preko 1.7 mil stanovnika što je ujedno 1/3 stanovništva zemlje. Grad je smješten na sjecištu triju kultura te je ujedno i veliko turističko središte sa oko 3 mil turista na godinu.

Surf’n’Fries je svoj najnoviji objekt smjestio u samos redište grada,točnije na Libetry Squere. Ovo je nezaobilazno mjesto svakog turista. Vjerujemo da će naše inovativno i prepoznatljivo pakiranje i na ovoj lokaciji doći do izražaja, kaže Denis Polić suosnivač Surf’n’Fries branda. Ovakve su se lokacije do sada pokazale kao jako dobre za našu ponudu u kojoj ključnu ulogu ima naša ambalaža, a koja je idealna za “grab and go” način konzumacije.Naša standardna ponuda i ovdje će se sastojati od pomfrija, chicken nuggetsa, chicken tendersa, mozzarella chees,raznih receptura loaded friesa, Surf Doga, te naša nezaobilazna paleta od 35 različitih jedinstvenih receptura umaka. Obzirom da uvijek nastojimo ubaciti i neki od lokalnih okusa,na ovoj lokaciji smo se odlučili da to bude jedan sirni proizvod pod imenom Sulguni Cheese.

George, naš Gruzijski franšizer,vrlo dobro poznaje lokalne navike, a ideja mu je proširiti mrežu SnF objekata i na sezonske.  U okolici grada nalazi se nekoliko atraktivnih jezera koja odlično funkcioniraju tijekom ljetne sezone pa se već sada polako priprema teren za postavljanje novih objekata.Svakako se ipak započetak se želimo koncentrirati na novootvorenu lokaciju kako bi je postavili na sigurne noge govori Polić.

Surf’n’Fries je ove godine napunio 10 godina poslovanja u kojima se otvorilo preko 60 objekata na 4 kontinenta. Osim broja objekata dečki iz Surf’n’Fries se mogu pohvaliti i dobivenim nagradama I to: NexGen, Las Vegas 2015, pobjednik u kategoriji najbolji franšizni koncept fast-casual French fries franšize od strane IFA. Surf’n’Fries jedinstveno i zaštićeno pakiranje uvršteno je u knjige“Packaging Structure”, “Take me Away Please” kao primjeri najboljih pakiranja, također je ovo pakiranje ušlo u finale “ProCarton” competition in 2010.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here