Home Mozaik ‘Šutjela sam da spasim zube i čeljust’: Marina Perazić bila žrtva obiteljskog...

‘Šutjela sam da spasim zube i čeljust’: Marina Perazić bila žrtva obiteljskog nasilja

332
0

Pjevačica Marina Perazić bila je velika zvijezda osamdesetih godina prošlog stoljeća, a njezina veza s Ivanom Firčijem bila je predmetom zanimanja javnosti, posebno nakon prekida.

Iako imaju dvije odrasle kćeri, nakon rastanka nisu prestali negativno govoriti jedno o drugom. Rekao je, kako prenose domaći mediji, da je Marina bila sponzoruša koja nikad nije imala dovoljno novca i da mu je otela djecu, a ona da ju je fizički maltretirao i kući doveo drugu ženu, prenose mediji.

– Ivan me znao udariti u nekoliko navrata. Ali nikad mu nisam ni pokušala vratiti. Shvatila sam da se s njim ne isplati ulaziti u bilo kakvu raspravu. Bio je prerano zreo po prirodi. Htio me isprovocirati. Šutjela sam radi mira u kući, kako bih sačuvala svoje lijepe zube, nos, čeljust… Kad sam dobila prvu modricu, trudila sam se da ne provociram druge, ali bilo ih je – ispričala je za domaće medije, dok se on potom branio:

– Svaki put kad joj je trebao publicitet, Marina je pričala takve priče, a svi ljudi iz javnog života znaju da se nakon nekog vremena pamti samo ona fotografija koja je objavljena u novinama. Iako u to vrijeme nije bilo ugodno, sve što se dogodilo između Marine i mene sada se čini kao dobra zabava – rekao je Ivan i ispričao svoju stranu priče o tome kako su prekinuli.

– Jednog sam se dana vratio i zatekao prazan stan, jer je bez najave odvela djecu, što me šokiralo i pogodilo, prenosi Objektiv.

Previous articleKolinda htjela zagrliti izbornika Tucka nakon pobjede vaterpolista,predsjednik Torcide ju provocirao neugodnim pitanjem!
Next articleTeška prometna u Srbiji, četvero mladih poginulo u BMW-u

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here