Home Mozaik Svađa oko prtljage u avionu, influencerica: “Slavna sam, mogu raditi što hoću”...

Svađa oko prtljage u avionu, influencerica: “Slavna sam, mogu raditi što hoću” [VIDEO]

208
0

Nakon svađe oko prtljage s jednim putnikom zatvoren je Instagram profil influencerice s milijun pratitelja

Inače, među razlozima svađa između putnika u zrakoplovu, često je i smještaj prtljage. Putnici se međusobno guraju, psuju i svađaju na razne načine. U ovom slučaju, međutim, ono što izaziva raspravu je odgovor koji je dala mlada influencerica. Uvjerena da može reći i učiniti baš sve jer je “poznata na Instagramu”.

Riječ je o mladoj Instagram influenceri Morgan Osman koja se počela svađati s drugom ženom u odjeljku za ručnu prtljagu. Nakon niza razmjena svakakvih riječi, situacija je izmakla kontroli kada je mlada žena počela vrijeđati i žestoko provocirati gospođu.

Nakon što je shvatila da je snimaju, influencerica je izgovorila rečenicu koja je, kružeći internetom putem videa putnika, razbjesnila svijet weba. “Samo me snimaj, slavna sam na Instagramu.” Ukratko, “mogu raditi što god hoću”. Zatim je izašla iz aviona prije negoli je poletio.

Međutim, nakon što je video postao viralan i kružio svim mogućim mrežama, Meganin Instagram račun s milijun pratitelja je blokiran. Neposredno prije toga djevojka je u svojim pričama objasnila da nije izbačena. Ali da je jednostavno promijenila avion kako bi “izbjegla da postane nasilna”.

Previous articleGlumi srčani udar u najmanje 20 restorana nakon konzumiranja večere, da ne bi platio račun. Tada biva uhićen
Next articleEkipu na Fejsu nasmijala simpa fotka komunalnih radnika. Morate vidjeti čega su se dosjetili

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here