Home Mozaik Širi se zlokobno proročanstvo Baba Vange: Stiže najezda ovih stvorenja, pravi su...

Širi se zlokobno proročanstvo Baba Vange: Stiže najezda ovih stvorenja, pravi su horor!

2775
0

Kada je 1996. godine ovaj svijet napustila najpoznatija vračara na svijetu, bugarska Baba Vanga, ostavila je niz proročanstava sve do 5079. godine.

Među tim proročanstvima ima i onih koja se dotiču 2022. godine, a jedno od njih se, vjerovali ili ne, i obistinilo. Već je Baba Vanga u prošlosti znala predvidjeti, odnosno predvidjeti, da će se neki događaji ostvariti. Recimo, predvidjela je smrt princeze Diane, predvidjela je “11. rujna” i teroristički napad na tornjeve blizance, kao i činjenicu da će Barack Obama biti predsjednik SAD-a.

Vanga je već imala točna predviđanja za ovu godinu. Predvidjela je da će dijelove Azije i Australije pogoditi razorne poplave, što se na kraju i dogodilo. Također je predvidjela da će ove godine biti nezapamćene suše i da će mnogi gradovi ostati bez vode. Upravo to se dogodilo u Velikoj Britaniji koja je 12. kolovoza proglasila sušu.

Strašno je i u Portugalu i Italiji, gdje se građane poziva na štednju vode i gdje je proglašena najveća suša od 1950. godine.

To su već dva predviđanja koja je pogodila za ovu godinu. I što je sljedeće? Vanga je tvrdila da će nas pogoditi najezda skakavaca, ali i glad.

Vanga je također predvidjela novu pandemiju, ali ovoga puta riječ je o smrtonosnom virusu koji su istraživači slučajno otkrili u Sibiru.

Također je predvidjela glad u Indiji, najezdu skakavaca i ekstremne temperature

Previous articleOpće ludilo na ruskoj televiziji: ‘U ponedjeljak smo trebali baciti nuklearnu bombu!‘
Next articleSve je snimila:’Swingeri smo, dajem mužu da ima moju mamu!’ (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here