Home Vijesti Sveti Lovreč postaje Betlehem!

Sveti Lovreč postaje Betlehem!

151
0

Predstojeću nedjelju predvečer Sveti Lovreč postaje Betlehem! Prvo predblagdansko uprizorenje živih jaslica započet će u nedjelju, 17 sati i tijekom naredna 3 sata kostimirani žitelji Lovreštine će svojim gostima i posjetiteljima pokušati dočarati ugođaj i atmosferu betlehemske svete noći Isusovog rođenja.

Posjetitelji će moći razgledati u starogradskoj jezgri Svetog Lovreča prikaz starih zanata, izbliza pogledati domaće životinje (krave, volove, ovce, magarce, koze, kokoši, zečeve …). Pored toga, vidjet će i 3 kralja koji jašu na konjima i dolaze se pokloniti Isusu i Svetoj obitelji. Organizator će sve goste ponuditi toplim čajem i vinom, a moći će razgledati i kupiti prigodne proizvode na božićnom sajmu. Organizator je pripremio još pokoje iznenađenje koji će gosti morati sami otkriti!

Volonteri Svetog Lovreča pobrinuli su se da se čuju i prigodne blagdanske pjesme, a lokalni foto klub (KAF) je u galeriji ‘Placa’ pripremio foto izložbu svojih članova, pod nazivom ‘S(k)upa’.

Cijeli događaj u nedjelju moći će se obići u vremenu od 17 do 20 sati, a ponovo će biti prikazan još i 26. prosinca, te 06. siječnja iduće godine.

Previous articleU dvije prometne nesreće u Rijeci i u Viškovu ozlijeđeno dvoje djece
Next articleDjed Mraz stigao na Učku!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here