Home Vijesti Švorinić: Obersnel ismijao pravnu državu! (VIDEO)

Švorinić: Obersnel ismijao pravnu državu! (VIDEO)

1180
1

photoGradonačelnički kandidat Liste za Rijeku Danko Švorinić i čelnica Riječkog pokreta otpora Slavica Šota održali su pred riječkom ribarnicom tiskovnu konferenciju na kojoj su još jednom građane pozvali da u nedjelju na izborima zaokruže promjene.

– U Listi za Rijeku smo uvjereni da će građani u nedjelju prepoznati našu vjerodostojnost i činjenicu da smo pred njih jedini izašli, umjesto s programom želja, s konkretnim modelima i odgovorima na pitanje kako promijeniti smjer u kojem ide grad, kako povećati broj radnih mjesta i standard stanovnika. Sigurni smo da građani znaju kako mi po mišljenje ne trebamo odlaziti u bilo koju stranačku centralu izvan Rijeke. Uvjereni smo da građani u nas imaju povjerenja i znaju da ih nećemo prevariti prvi dan iza izbora i prodati njihovo povjerenje zbog nekoliko fotelja, izjavio je Švorinić koji je javnosti poručio da je Lista za Rijeku iza izbora spremna ponuditi suradnju i Laburistima i PGS-a u formiranju nove većine u Gradskom vijeću.
– Međutim, od njih tražimo da se do petka pred javnošću jasno izjasne hoće li nakon 19.05. pregovarati i koalirati sa SDP-om ili neće jer se do sada oko toga nisu jasno izjasnili.


Švorinić je istaknuo kako i on osobno i Lista za Rijeku u nedjelju traže mandat za oslobađanje grada od klijentelizma, nepotizma i korupcije.

– Osuđujemo ponašanje aktualnog gradonačelnika koji je jučer ismijao pravnu državu izbjegavši svjedočenje na sudu, istovremeno dijeleći marende stranačkim drugovima na Zametu. Na taj način je pokazao kako smatra da je iznad zakona i da se u Rijeci isti zakoni ne odnose na sve. Pozivamo naše sugrađane da mu i zbog toga u nedjelju pokažu crveni karton, zaključio je.(rd)

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here