Home Vijesti Švorinić predstavio ‘Slobodnu Rijeku’ i pozvao Obersnela da se ispriča zbog 20...

Švorinić predstavio ‘Slobodnu Rijeku’ i pozvao Obersnela da se ispriča zbog 20 godina vožnje u pogrešnom smjeru

1486
1

image001Danko Švorinić je danas sa suradnicima iz Liste za Rijeku predstavio drugi broj glasila ‘Slobodna Rijeka’ koji ovog puta izlazi u čak 55.000 primjeraka i aktivisti će ga tokom utorka i srijede nastojati dostaviti na sve riječke adrese. Drugi broj osim predstavljanja stranačkih kandidata za lokalne izbore donosi i reportažu sa skupštine European Free Alliancea u Meranu gdje je naš grad predstavljala Lista za Rijeku. Stranački program za loklane izbore je obrađen kroz tekst o Kvanrerskom industrijskom manifestu, a čitatelji mogu pročitati i tekstove o Forumu ‘Lokalpatrioti’ te najavi obilježavanja 100 godina stadiona Kantrida. Riječani koji ne nađu svoj broj u poštanskom sandučiću, mogu ga naručiti putem emaila kontakt(at)listazarijeku.com. Novi broj je dostupan i u online formatu na linku SLOBODNA RIJEKA

Švorinić se osvrnuo i na finiš kampanje izrazivši zadovoljstvo što su teme koje promovira Lista za Rijeku poput reindustrijalizacije, ujedinjavanja grada i prstena te političke korupcije postale top teme o kojima sada pričaju svi.
– Međutim za razliku od konkurencije, mi smo jedini javnosti predstavili model kako reindustrijalizirati grad i povećati broj radnih mjesta, istaknuo je Švorinić koji se osvrnuo i na predizborne slogane Obersnela i Komadine koji su posvećeni reindustrijalizaciji.
– Apsurdno je da o tome 5 dana uoči izborne šutnje pričaju oni koji su 20 godina deindustrijalizirali grad. Svatko ima pravo mijenjati mišljenje i stavove ali Obersnel i Komadina bi se prije toga trebali ispričati građanima što su ih 20 godina vozili u pogrešnom smjeru, zaključuje Švorinić.(rd)

Previous articleLondončani će piti “recikliranu” kanalizaciju
Next articleRiječkim ulicama od danas voze plavo-zeleni autobusi na plin

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here