Home Mozaik Tajna smrtonosnog blata koji ubija u svega nekoliko minuta

Tajna smrtonosnog blata koji ubija u svega nekoliko minuta

118
0

Nažalost, nismo pretjerali u naslovu. Jedino smo fotografiju izrezali tako da vidimo hoćete li primijetiti oči što vrebaju iz blata. Ali, da, završiti u raljama krokodila kraj je kakav nitko ne bi poželio, prenosi net.hr

Fotografija je ovih dana postala viralna na Redditu, korisnici te društvene mreže smjestili su je među objave iz australske divljine, a podsjetila nas je na jednu sličnu snimku koja je nas je još davno uvjerila da su krokodili majstori kamuflaže.

Srećom, ljudi u Australiji ne stradavaju od njih baš toliko često, krokodili su od 2015. do 2018. ubili su sveukupno četiri osobe, ali istina je i to da je 2014. godina bila prilično crna po tom pitanju jer su tada usmrtili pet osoba (izvor).

Inače, primjerci poput ovog u zasjedi znaju narasti i do šest metara, a zanimljivo je istaknuti i to da mogu plivati brzinom od čak 29 kilometara na sat, dakle triput brže u odnosu na ljude!

Utoliko svakako treba biti oprezan na područjima gdje se kreću i dobro promotriti čuče li gdje “stopljeni” s prirodom i spremni za smrtonosan napad.

Previous articleSudac prekršio pravilo da ne pokvari posvetu gola poginulom u Turskoj
Next articleDala otkaz u McDonald’su i krenula u 18+ avanturu: ‘Bivši kolege masno plaćaju da me gledaju, a šef…’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here