Home Mozaik Dala otkaz u McDonald’su i krenula u 18+ avanturu: ‘Bivši kolege masno...

Dala otkaz u McDonald’su i krenula u 18+ avanturu: ‘Bivši kolege masno plaćaju da me gledaju, a šef…’

152
0

Melanie Collett dala je otkaz u McDonald’su jer je smatrala da je prelijepa da bi tamo radila – sada zarađuje tisuće pozirajući u donjem rublju na OnlyFansu.

“Većina mojih kolega flertovala je sa mnom, a nekoliko mi je reklo da bih trebala raditi OnlyFans prije nego što sam otišla”, rekla je za The Sun. “I nekoliko njih sada kupuje moj sadržaj. Ali moj menadžer me mrzio. Siguran sam da je to zato što sam lijepa.”

Zgodna manekenka uvijek je pazila da bude dotjerana za posao koji zahtijeva uniformu i ne bi ušla bez umjetnih trepavica ili šminke. “Sve smo morale nositi istu odjeću, ali uvijek bih se pobrinula da imam šminku ili trepavice”, dodala je.

“U početku sam sređivala i nokte, ali su me tjerali da odem kupiti aceton da ih skinem.” No, nije samo kolegama privlačila pozornost. Manekenka s oznakom X ispričala je da bi mušterije – mlade i stare – ostale zapanjene kada bi je vidjele.

Prisjetila se vremena kada je radila na prozoru za izdavanje hrane, a jedan joj je stalni gost rekao da je “previše lijepa” da bi radila u McDonald’su. “Rekao je da bih trebala otići s njim”, rekla je Melanie. “Rekla sam ne, ali uvijek smo se šalili na taj račun.”

Sada, nakon što je Melanie dala otkaz na poslu na kojem je zarađivala 6,75 eura na sat, zgrće novac na OnlyFansu – i može zaraditi čak 1600 eura na dan.

Tvrdi da ju je šef mrzio zbog njenog atraktivnog izgleda, da su mušterije ostale bez daha kada bi ih poslužila, a sada na Onlyfansu zarađuje i po 1600 eura na dan

Previous articleTajna smrtonosnog blata koji ubija u svega nekoliko minuta
Next articleNajzgodnija borkinja izbacila grudi na izvol’te: Jednog obožavatelja toliko oduševila da ju je odlučio zaprositi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here