Home Mozaik Tamara Ecclestone: Moja se odjeća već prodaje bolje od Diora

Tamara Ecclestone: Moja se odjeća već prodaje bolje od Diora

1082
0

Mlađa kći Slavice Radić i Bernieja Ecclestonea, Petra, iznevjerila je sve one koji su je godinama najavljivali kao buduću “britansku Paris Hilton” – zahtjevnim koridorima londonskog društvenog i poslovnog života probija se uglavnom sama, uz samo povremene “pogurance” od roditelja, zbog čega je, čini se, još zanimljivija otočkim medijima – posljednji veliki tekst o njoj prekjučer je tiskao ugledni The Times.

Ono čime su u Timesu najviše fascinirani je da se Petrina linija odjeće Form, koju je dizajnirala po uzoru na stil slavnih vozača Formule 1 poput Ayrtona Senne i Jamesa Hunta i nedavno pustila u prodaju u Harrod’su, prodaje bolje čak i od kolekcije Christiana Diora. Petra priznaje da su u lansiranju Forma sudjelovali tata Bernie (financijski) te njegov krojač iz Saville Rowa Edward Sexton (savjetodavno), ali većinu posla, kaže, odradila je sama.

Kazna za parkiranje

– Moje prezime otvara neka vrata, ali neka i zatvara – kaže plavokosa Petra i objašnjava: “Ja sam bila ta koja je nazvala Harrod’s, nisam tražila tatu da to napravi. On je to mogao vrlo lako učiniti, nazvati i reći ‘moja kći ima liniju odjeće’, ali ne, zvala sam i zvala dok nisam dobila pravu osobu. On nije nikakav ‘fashion guru’ ili nešto. Mogu ga nazvati u bilo koje doba dana i noći, kao oca, i tražiti ga pomoć, ali on nikada ne gura svoj nos tamo gdje nije potrebno”.

Petra je također otkrila da suvlasnik Formule 1 i dalje pazi na svaku funtu: kada je ona dobila kaznu za parkiranje – koju je već platila – Bernie je zvao odgovornu službu dok kazna nije poništena.

– Moj tata mrzi gluposti koje ga koštaju novca – ispričala je Petra koja, čini se, često ima problema s automobilima. Naime, Bernie joj je bio naručio 110.000 eura vrijedan Audi R8 i prije nego što je položila vozački ispit, ali ga je vratio u tvornicu zato što ispit nije uspjela položiti ni iz trećeg pokušaja. Kad je napokon dobila dozvolu, poklonio joj je BMW X3, a sada vozi Range Rover Sport. A da život na visokoj nozi zna biti i opasan, pokazuje sljedeća priča.

Svjedokinja provale

– Kad sam imala osam godina, provalnici su upali u kuću i pretukli mog tatu toliko jako da je završio u bolnici. Sišla sam dolje i vidjela uplakanu mamu, sve je bilo puno krvi – rekla je Petra, za koju je novinarka Timesa ustvrdila da tečno govori hrvatski jezik. (jutarnji.hr)

Previous articleZagrijavanje za 5. Hartera festival
Next articleHrvatski Kup: Pomorac – Varteks 2:0

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here