Home Mozaik Tata heroj spasio četverogodišnjeg susjeda od utapanja u uznemirujućem videu

Tata heroj spasio četverogodišnjeg susjeda od utapanja u uznemirujućem videu

119
0

Stanovnik Kansasa Tom Westerhaus i njegova kći Maddox postali su heroji dana spasivši život 4-godišnjeg dječaka od utapanja u bazenu u dvorištu obiteljske kuće. Naime, 12-godišnja Maddox je srećom pogledala prema susjednom dvorištu i ugledala dječaka kako upada u bazen.

Tom je u mladosti prošao tečaj za spasioca, reagirao je vrlo brzo i učinio sve da spriječi tragediju. Skočio je u bazen i izvukao dječaka, nakon čega se odmah prihvatio metoda umjetnog disanja i masaže srca.

Dječak, po imenu Xzavier, koji ima autizam, dvije je minute bio u nesvijesti, dok je Tom činio sve po pravilima da ga vrati u život. Nakon duge dvije minute dječak je konačno počeo iskašljavati vodu, a malo nakon toga stigla je hitna pomoć koju je u međuvremenu pozvala mala Maddox.

Dječakova majka Alexis Rigney ovako je izbjegla najgoru noćnu moru mnogih roditelja. Dok se odvijala prava drama, ona je bila u kući s četveromjesečnom bebom. Shvatila je da je Xzavier nestao tek kad je čula sirene hitne pomoći.

Herojski dvojac otac i kći dobili su nagrade Hometown Hero za pravovremenu i hrabru intervenciju spašavanja dječakovog života.

Previous articleGrobničan časno pao s desetoricom!
Next articleVIDEO: Posljednji trenuci leta: Ukrajinci oborili moćni zrakoplov, Putin ostao bez još jednog važnog generala

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here