Home Mozaik Tedi Spalato i Ante Gelo na Trsatskoj gradini

Tedi Spalato i Ante Gelo na Trsatskoj gradini

267
0

U subotu, 7. kolovoza s početkom u 21:30 sati održati će se koncert Tedi Spalata i Ante Gela na Trsatskoj gradini. Vrata Gradine otvaraju se u 20:00 sati. Ulaznice za sjedenje su sve rasprodane, a ima ih još za stajanje i to online na mojekarte.hr te u Vintage baru na Gradini, a bit će dostupne i na sam dan koncerta na ulazu u Gradinu.

Tedi Spalato splitski je kantautor dalmatinske zabavne glazbe, skladatelj, instrumentalist, glazbeni producent i dobitnik Porina. Prepoznatljiv je po tihim dalmatinskim šansonama s intimnim poetskim tekstovima. Kritičari njegovu glazbu opisuju kao spretan spoj klasične dalmatinske pjesme, šansone, jazza i world music elemenata. Javnosti je dobro poznat po svojim hitovima Konoba (s Meri Cetinić), Dalmatino povišću pritrujena, Dobro ti more bilo, Sve ću preživit, More snova, Lipote gladan, ljubavi žedan…

Ante Gelo poznati je hrvatski gitarist, skaldatelj i aranžer. U sklopu kampanje #ostajemdoma Jutarnji list i Ante Gelo pokrenuli su jedinstveni glazbeni online projekt „Hrvatska pjeva“ u sklopu kojeg se putem web stranica donosili glazbu u naše domove.
Tedi Spalato i Ante Gelo surađivali su i u toj kampanji, a ovaj puta ćete ih moći poslušati na Trsatskoj gradini i uživati u glazbi za dušu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here