Home Mozaik The Clean Girl: TikTokerica koja obećava čišćenje WC-a i grobova

The Clean Girl: TikTokerica koja obećava čišćenje WC-a i grobova

180
0
grob
grob

Nove zvijezde društvenih medija neprestano iznenađuju svojom kreativnošću i jedinstvenim sadržajem, a najnoviji fenomen koji je privukao pažnju javnosti je TikTokerica poznata kao “The Clean Girl”. Ovaj mladi influenser privukao je preko 840.000 pratitelja svojim nekonvencionalnim obećanjem: “Prati me i ja ću ti očistiti WC“.

Ovaj jedinstveni slogan samo je početak njenog neobičnog sadržaja. Vesela plavuša snima sebe kako čisti različite prostore, s posebnim naglaskom na grobove! No, njezine noćne avanture čišćenja groblja, koje provodi u potrazi za zapuštenim grobovima koje treba urediti, privukle su najviše pažnje. Njezini videi, snimljeni i objavljeni na popularnoj društvenoj mreži TikTok, privukli su milijune pregleda.

@_the_clean_girlCleaning a babys grave for free 💕

♬ original sound – The Clean Girl

Iako je ovaj neobični odabir sadržaja “čiste djevojke” izazvao raspravu među publikom, s nekima koji su njezine postupke nazvali čudnim, dok su drugi stali u njezinu obranu, hvaleći njezinu predanost i naporan rad koji ulaže u svoj posao. Rasprava se proširila i na financijski aspekt njezinih videa, s nagađanjima o njezinoj potencijalnoj zaradi i potražnji za takvim jedinstvenim uslugama.

No, ne možemo zanemariti činjenicu da noćne aktivnosti ove TikTokerice zaintrigiraju. Njezina neobična predanost pronalaženju napuštenih grobova i davanju svježeg izgleda nešto je što rijetko viđamo na društvenim mrežama. Jeziva, ali neobično zadovoljavajuća priroda njezinih videozapisa svakako je doprinijela njezinom virusnom uspjehu, privlačeći gledatelje iz svih društvenih slojeva.

Tako “The Clean Girl” ne samo da čisti prostore, već i otvara vrata raspravama o različitim aspektima društva, od estetike i moralnosti do financijskih mogućnosti koje nude digitalni mediji.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here