Home Mozaik „THE MUSIC OF HANS ZIMMER“ U izvedbi ukrajinskog orkestra Lords of the...

„THE MUSIC OF HANS ZIMMER“ U izvedbi ukrajinskog orkestra Lords of the Sound“

580
0

26.05.2023. – ZAMET, RIJEKA – ČETIRI GRAMMIJA, TRI ZLATNA GLOBUSA, DVA OSKARA
HANS ZIMMER JEDAN JE OD NAJUTJECAJNIJIH SKLADATELJA, A NJEGOVA GLAZBA MEĐU NAJOMILJENIJIMA U POVIJESTI KINEMATOGRAFIJE

NJEGOVE NAJVEĆE HITOVE IZVODI JEDAN OD NAJPOZNATIJIH EUROPSKIH ORKESTARA, UKRAJINSKI SIMFONIJSKI ORKESTAR
LORDS OF THE SOUND

“The Music of Hans Zimmer”, nezaobilazna večer posvećena soundtrackovima Hansa Zimmera, dvostrukog dobitnika Oscara i najomiljenijeg hollywoodskog skladatelja, na rasporedu je 26. svibnja 2023. u riječkoj dvorani Zamet.

Dune, Spider-Man 2, The Dark Knight, Interstellar, Da Vinci Code, Pearl Harbor, Gladiator, Mission Impossible, Inception, Pirati s Kariba, Spirit, Wonder Woman, Madagascar – sve najveće hitove Hansa Zimmera izvodit će poznati simfonijski orkestar iz Kijeva, Lords Of The Sound, priznat diljem Europe po svojoj profesionalnosti i vještini.

Hans Zimmer je u svojoj karijeri osvojio četiri Grammyja, dva Oscara za najbolju glazbu od dvanaest nominacija, tri Zlatna globusa i Brit Award: jedan je od najutjecajnijih suvremenih skladatelja, posebno u kinematografiji koji je slavu stekao nakon izlaska kultnog filma “Kišni čovjek”. “Kad sam smislio glazbu za Kišnog čovjeka, stalno sam razmišljao: nemoj pokušavati utopiti likove. Nemoj dolaziti u prvi plan. Raymond, glavni lik, zapravo ne razumije gdje je. On vidi svijet drugačije od nas… Zašto ne stvoriti svjetsku glazbu, a svijet koji postoji samo u njegovoj glavi?” rekao je jednom prilikom slavni oskarovac.

Ovo je djelo bilo pravi proboj u njegovoj karijeri i Zimmer je nominiran za nagradu Oscar. Najbolji hollywoodski redatelji postrojili su se u želji da rade s njim, a Hans se u potpunosti posvetio radu, često smišljajući glazbu za dva do tri filma istovremeno.
Njegova je glazba toliko dirnula studio Disney da su od Zimmera naručili skladbu za crtić Kralj lavova. Tematska pjesma crtića donijela je skladatelju tri najprestižnije nagrade – Oscara, Zlatni globus i nagradu Grammy. Potom je Zimmer nastavio osvajati brojne nagrade i postao uistinu najbolji od najboljih u Hollywoodu, a dodjele nagrada na kojima Zimmer nije nominiran prava su rijetkost.

Izniman talent orkestra iz Ukrajine, Lords of the Sound, u kombinaciji s najboljim skladbama Hansa Zimmera donosi publici nezaboravno iskustvo, atmosferu prave bajke ispunjene ljepotom simfonijskog zvuka omiljenih skladbi, energiju rock-benda, živopisne vizualne efekte, moćne vokalne dionice solista i zbora, pozitivnu energiju i snagu cijelog orkestra. Solisti su Margarita Meleshko i Yaroslav Radionenko, dok orkestrom dirigira Shahrokh Fatah Aiminzadeh.

ULAZNICE:

Ulaznice za ovaj koncertni spektakl su u prodaji na svim prodajnim mjestima Eventima i na stranici Eventim.hr .

Cijene:

PLATINUM PARTER 49,00 €
ZLATNI PARTER 44,00 €
SREBRNI PARTER 39,00 €
TRIBINA A i B / RED OD 1 DO 13 / SJEDALA OD 1 DO 27 – 24,00 € / 27,00 € / 29,00 €
TRIBINA A i B / RED OD 1 DO 13 / SJEDALA OD 28 DO 55 – 33,00 € / 36,00 € / 39,00 €
TRIBINA A i B / RED – bočni pogled / RED OD 1 DO 13 / SJEDALA OD 56 DO 65 – 29,00 € / 32,00 € / 36,00 €
ZAPADNI OPHOD 1. kat – slob.sjedenje 36,00 €
VIP TRIBINA 55,00 €

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here