Home Sport Tijekom noći pokradeni Dečki s Kvarnera

Tijekom noći pokradeni Dečki s Kvarnera

165
0

Postala je već tradicija da se na slobodan dan, kada hrvatska Davis Cup reprezentacija ne igra svoj susret, održi Večer hrvatskog tenisa i Kvarnera. Ovaj put priređena je u hotelu Amati Design u Bologni, prenose Sportske novosti.

Večer je otvorila predsjednica Hrvatskog teniskog saveza Nikolina Babić, koja se zahvalila novinarima na dolasku te Turističkoj zajednici Kvarnera, s kojom suradnja traje već godinama.

Nakon prezentacije turističkih potencijala regije Kvarner, okupljeni su uživali u proizvodima proizvođača s područja Primorsko-goranske županije. Za dobru atmosferu brinuli su se članovi službene glazbe hrvatske Davis Cup reprezentacije, Dečki s Kvarnera, koji su sastavljeni od najboljih članova puhačkih orkestara Trsat, Spinčić, Lovran i Marinići.

Na žalost, tijekom noći je došlo do nemilog incidenta, Dečkima s Kvarnera je provaljeno u kombi s kojim su doputovali u Bolognu, dio instrumenata im je ukraden, dok je dio uništen. Riječ je, naravno, o iznimno vrijednim instrumentima, tako da je napravljena velika materijalna šteta. Policijska istraga je u tijeku.

Previous articleVIDEO: Iranke skidale hidžab i skandirale ‘smrt diktatoru’ na sprovodu žene ubijene zbog nepokrivene glave
Next articleKalinić opet ozlijeđen, evo koliko ga neće biti na travnjaku!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here