Home Vijesti Tko je načelnik koji se dodvorava huliganima zabranom grupe Let 3?

Tko je načelnik koji se dodvorava huliganima zabranom grupe Let 3?

291
1

Načelnik općine Pirovac Ivan Gulam na Facebooku je objavio da se otkazuje nastup benda Let 3 u Pirovcu. Koncert se otkazuje, kako je napisao Gulam, zbog ‘nespretnih izjava članova benda o Hajduku‘, ali i zbog činjenice da je Marko Livaja napustio hrvatsku nogometnu reprezentaciju zbog vrijeđanja na Rujevici.

– S obzirom na ranije nespretne izjave članova benda o Hajduku, a i posljednja događanja oko reprezentacije i napad na riječkom stadionu na jednog od simbola sportske Dalmacije, Marka Livaju i njegovo napuštanje reprezentacije procjenili smo da je nastup riječkog benda značajan sigurnosni rizik i zbog toga se koncert neće održati.

Ivan Gulam, načelnik je Općine Pirovac i jedan od najmlađih načelnika u Hrvatskoj, ali i najmlađih stranačkih funkcionara. U politiku je ušao kao HNS-ovac, a onda postao zamjenik predsjednika Fokusa te pobijedio na zadnjim lokalnim izborima uz podršku SDP-a.

U objavi koju je objavio nakon izlaska iz HNS-a ustvrdio je između ostalog:

– Želim državu koja se ne miješa „u moj novčanik i krevet“. Državu sa bitno manjim porezima koji omogućavaju poduzetnicima da razvijaju tvrtke i zapošljavaju. Državu u kojoj nije važno koga voliš i u kojoj ne brojiš krvna zrnca svojim susjedima. Želim državu u kojoj javna administracija nije svrha samoj sebi već partner s kojim komuniciraš s par klikova online.

Nažalost, u zadnjem populističkom istupu koji podilazi najnižim strastima, mladi načelnik se upustio u prebrojavanje regionalnih zrnaca i napravio baš ono protiv čega se deklarativno bori. Iskoristio je svoj utjecaj načelnika jedne općine kako bi diktirao glazbeni ukus svojim sumještanima. Bilo bi smiješno da nije tragično.

Previous articleOd beskućnice do zvijezde OnlyFansa: “Kako sam postala dvojnica Marilyn Monroe”
Next articleVIDEO Što će se desiti ako u WC školjku bacite sodu bikarbonu, led, Coca Colu i sredstvo za čišćenje?

1 COMMENT

  1. Iskreno!? Čovijek od krvi i mesa sa mislećim mozgom.Ne želi opterećivati splitsko zdrastvo niti šibensku bolnicu nepotrebnim traumatološkim žrtvama,niti poticati posao mrtvozornika i pogrebnika….jer kad jednom krene,stradaju mnogi pa i nevini….Što vi ne angažirate privatnu vojsku da brani naš slovenski bend u Pirovcu?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here