Home Najnovije Toliko se napalila na koncertu Taylor Swift da se ponudila nasred tribine,...

Toliko se napalila na koncertu Taylor Swift da se ponudila nasred tribine, njemu to nije teško palo

439
0

Popularna američka kantautorica Taylor Swift nalazi se ovih dana na turneji po Sjedinjenim Američkim Državama, a njezine izvedbe toliko vesele pojedine obožavatelje da su im na pameti čak i sirove strasti nasred tribina.

Potvrdio je to i video koji je upravo postao viralan na TikToku i koji je mobitelom zabilježila djevojka ime Liv na nedavnom koncertu održanom u teksaškom gradu Arlingtonu.

Liv je stajala samo tri reda iznad para koji je hit “Ready For It?” potaknuo na jedno žestoko “trljanje”, a prizor je ispratila uz smijeh dok su ostali uglavnom nastojali sve ignorirati.

@livymadethis dropping it low at Tswift for free @taylorswift #erastour #arlingtontx ♬ original sound – Liv

Ponašanje para podijelio je “tiktokere”, a sudeći prema broju lajkova, većina se priklonila mišljenju jedne žene koja je napisala da je zbog neprimjerenog ponašanja djevojke i njezina mladića trebalo pozvati policiju.

“Zašto osuđujete ili ismijavate ljude koji su se prepustili uživanju u trenutku? Žalosno je da uvijek netko ima potrebu takve stvari snimati. A i licemjeri ste, ne čujem da se žalite kada Taylor Swift izvodi svoj erotski ples u stolici”, odvratili su ljudi oprečnog stava.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here