Home Sport Tomečak otišao bek dozvole Keka

Tomečak otišao bek dozvole Keka

1231
0

tomecak_vNa današnjoj konferenciji za medije uoči nedjeljnog prvenstvenog ogleda s Osijekom trener Rijeke Matjaž Kek novinarima je otkrio kako je primio poruku sportskog direktora Srećka Juričića nešto iza 11 sati o odlasku svojeg beka. Strateg Bijelih nije skrivao nezadovoljstvo ovakvom odlukom, jer kaže, Tomečak je otputovao bez njegovog znanja, prenosi Radio Rijeka.

Jučer je trenirao, a danas je otišao bez moje dozvole. Vjerojatno je angažman, ali to morate pitati ljude iz kluba, poručio je Kek.

A to je i učinjeno – promptno je pred novinare izašao pomoćnik sportskog direktora Ivan Mance. Prema neslužbenim informacijama, novi Tomečakov klub bit će ukrajinski Dnjipro, iako je Mance ostao “zakopčan do grla” i nije želio to potvrditi.

Klub je dobio ponudu koja aktivira Tomečakovu izlaznu klauzulu i tu nije bilo prostora za pregovore. Tomečak je danas otputovao na liječnički pregled i neće biti u konkurenciji za sutrašnju utakmicu. Pričekali bi nekoliko sati dok sve ne bude formalizirano. Trebao bi potpisati danas ili sutra. Ne radi se o klubu iz lige petice, ali je riječ o jednom velikom europskom klubu, rekao je Mance, dodavši kako bi u sljedeća dva dana u Rijeci mogao osvanuti novi lijevi bek.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here