Home Najnovije Torcida: Neprijatelj Igor Štimac više nije dioničar Hajduka! Igore, odje*i

Torcida: Neprijatelj Igor Štimac više nije dioničar Hajduka! Igore, odje*i

85
0

Torcida je na Facebooku objavila kako Igor Štimac više nije dioničar Hajduka te da je udruga Naš Hajduk na današnjoj javnoj dražbi kupila njegovih 2000 dionica. Podsjetimo, zbog izgubljenog sudskog spora s poduzetnikom Dragutinom Kamenskim, vlasnikom velike građevinske tvrtke Kamgrad, Štimac je ostao bez 2000 redovnih dionica Hajduka, koje čine 0.37 posto temeljnog kapitala Hajduka.

Objavu Torcide prenosimo u cijelosti:

Torcida: Neprijatelj Torcide, oličenje svega što nismo željeli da naš Klub bude
“[NAŠ HAJDUK KUPIO 2000 NOVIH DIONICA: OVRŠENI DUŽNIK IGOR ŠTIMAC VIŠE NIJE DIONIČAR HAJDUKA!]

Neprijatelj Torcide, oličenje svega što nismo željeli da naš Klub bude i simbol vremena za koje smo čvrsto odlučili da se neće ponoviti, utjelovljenje svega protiv čega smo se gotovo dva desetljeća borili. Onaj koji je navijače nazivao razbojnicima i žicarima, blatio i vrijeđao, a pri tome se nije libio šurovati s raznim polusvijetom, od danas više nije njegov dioničar!

Od čekića na stolu 2005. godine do današnje javne dražbe na kojoj smo kupili 2000 (0,37 %) dionica za 123.600 eura s kojima smo stigli do 30,49 % dionica Kluba vodilo nas je srce i vjera u Hajduk koji je pošten, transparentan i članski klub odnosno sve ono što kokošari, kriminalci, političari, mutikaše i njihova svita nisu željeli da bude.

Nismo odustali od svoga Kluba niti smo ga pustili strvinarima. Naše su namjere oduvijek iskrene i časne, s jedinim ciljem: uspješni Hajduk u rukama onih koji ga najviše vole – njegovih navijača.

O tvojim namjerama i ciljevima najviše govore poslovni ‘uspjesi’, ortaci i tvoji glasnogovornici, pa ti jedino možemo ponoviti: Igore, odjebi!”

Udruga Naš Hajduk je objavila sljedeću vijest:

”U Zagrebu je danas održana usmena javna dražba na kojoj je ponuđeno 2.000 (0,37%) dionica Hajduka, a koje je Naš Hajduk kupio za 123.600 eura te se popeo na 30,49% dionica Kluba.”

Navijači su tako postali vlasnici novoga paketa dionica.

”Kao i dosad pratili smo situaciju s dionicama Hajduka i iskoristili priliku da povećamo svoj vlasnički udio. Ovaj paket dionica manji je od onih koje smo prethodno kupovali, ali za navijače i članove Kluba ima veliku simboliku jer smo ovom kupovinom raskinuli i zadnju sponu Igora Štimca s Hajdukom uklonivši ga s liste dioničara Kluba. Riječ je o osobi koja je svojedobno prijetila Torcidi i koja je dugi niz godina sustavno blatila, vrijeđala, omalovažavala i izrugivala navijače te obezvrjeđivala ideju poštenog, transparentnog i članskog Hajduka”, rekao je predsjednik Našeg Hajduka Dino Marković, piše Dalmatinski portal.

Previous articleMario Vušković suspendiran na dvije godine
Next articleFOTO: Cristiano Ronaldo pokazao starijeg brata kojega ne viđamo često, imao je dobar razlog za to

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here