Home Najnovije Torcidašima stiglo ozbiljno upozorenje uoči utakmice u Portugalu: ‘Navijači Vitorije će vas...

Torcidašima stiglo ozbiljno upozorenje uoči utakmice u Portugalu: ‘Navijači Vitorije će vas tražiti po gradu, opasni su…’

193
0

Splitski Hajduk sljedeće srijede u Portugalu igra uzvratnu utakmicu 3. pretkola Konferencijske lige protiv Vitorije Guimaraes u kojoj će braniti prednost od dva gola iz prvog susreta.

U toj će utakmici Hajduk imati veliku podršku svojih navijača, Torcide, pretpostavlja se da bi ih moglo na tribinama biti 700-800, a, kako prenosi Slobodna Dalmacija, s njima će za Hajduk navijati i pripadnici Benficinih No Name Boysa. Te su dvije navijačke skupine u izvrsnim odnosima.

“Mnogi iz No Name Boysa pridružit će se Torcidi u Guimaraesu kako bi navijali za Hajduk. Nećete biti sami!”, rekao je Slobodnoj jedan navijač Benfice pa upozorio:

“Među navijačima Benfice kruži priča da će oko 200 navijača Vitorije po gradu tražiti Torcidu kako bi se izazvali neredi. Opasni su to ljudi. Prenosim vam što sam čuo.”

“Dugo sam već u tim krugovima i znam koliko su Vitorijini navijači opasni. Išao sam nekoliko puta na gostovanja. Moja grupa je svaki put išla bez navijačkih obilježja, u običnim majicama. Tako je sigurnije, nismo željeli stradati.”, poručio je navijač Benfice.

Previous articleTifa šokirao izjavom o uzimanju droga: Miješao sam sve, radio sam to od srca
Next articleLavlja vrata su otvorena!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here