Home Mozaik Tragedija na vjenčanju: nakon početnog veselja, iznenadna smrt je šokirala sve prisutne

Tragedija na vjenčanju: nakon početnog veselja, iznenadna smrt je šokirala sve prisutne

104
0

Kao što znamo, brak je čarobni trenutak u životu svakoga kojemu se svi mladenci sigurno vesele. Dapače, oni koji su pred brakom jedva čekaju da svane taj predivni dan. To je dan kad će reći “da”, dan kada počinje novi zajednički život.

Kad se desi taj trenutak, on doista dirne sve prisutne. Međutim, ne traju svi brakovi u vremenu. Ima onih koji traju cijeli život, ali i onih koji loše završe nakon svega nekoliko godina, možda prekid bude praćen čak i građanskim parnicama.

Za sklapanje braka, kao što znamo, potrebne su ogromne novčane svote, sume koje vrlo često supružnici crpe i iz bogatih darova koje dobiju na dan vjenčanja. Kuverta je, naime, ovom prilikom neizostavna.

Prema onome što doznajemo iz novina, jednom bračnom paru nije sve išlo baš kako su očekivali. Mnogi se parovi odluče vjenčati i nakon samo nekoliko godina zaruka, ali ovaj par se na veliki korak odlučio nakon 7 godina što su bili zajedno.

Par je tada odlučio izreći svoje sudbonosno “da” te je stoga ceremonija održana u prisustvu prijatelja i rodbine. Lijepa svečanost, koja je radošću ispunila srca prisutnih. Ali čudna i vrlo posebna stvar dogodila se kad je mladoženja otišao u toalet, nitko to ne bi bio očekivao.

Naime, čini se da se tijekom obreda nije baš najbolje osjećao pa je otišao do najbližeg WC-a kako bi eventualno povratio ono što je pojeo za doručak. No pokazalo se da je stvar mnogo ozbiljnija od očekivanog. Odjednom je čovjek izgubio svijest i  srušio se na tlo.

Kad se sve dogodilo, muškarac i žena su se bili vjenčani svega par minuta. Sve se desilo dok su još bili u gradskoj vijećnici. Ništa se nije moglo učiniti za njega, umro je u toaletu gradske vijećnice. Supruga je sada u šoku i ne može shvatiti što se zapravo dogodilo i kako je moguće da njenog supruga više nema.

Osim zdravstvenih radnika koji su došli na poziv na 112, na lice mjesta su stigli i policajci koji su istražili slučaj. Nakon samo nekoliko minuta braka, dakle, bolest je iznenada prekinula život mladog mladoženje.

Previous articleMasakr u beogradskoj školi: ‘Samo nas je 30 sekundi dijelilo od spasa’
Next articleNeven Ciganović se vraća na scenu: ‘Zadnji mjeseci su mi bili jako teški. Bilo mi je katastrofa’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here