Home Mozaik Traže se statisti za remake Winnetoua, snimat će se i na Učki!

Traže se statisti za remake Winnetoua, snimat će se i na Učki!

2659
0

winnetouStudio 8 traži statiste za najveći filmski projekt u Hrvatskoj – remake Winnetoua. Pročitajte kakve statiste traže:

Dragi svi!

Pozivamo sve koji fizionomijom liče na sjevernoameričke indijance (muškarci, žene, djeca) za potrebe snimanja filma “Winnetou” da se dođu upisati u agenciju, ponedjeljkom, srijedom ili petkom 16-18 sati, Kruge 48, Zagreb. Ljudi koji žive u drugim gradovima, posebno Istra i sjeverni Jadran, te Zadar i okolica, molim prijave na mail. U prijavi treba napisati: ime i prezime, adresu, datum i godinu rođenja, visinu, težinu, konf broj, te strani jezik i hobi ukoliko ga imate. Također obavezno poslati nekoliko kvalitetnih fotografija.

Mail na koji trebate poslati svoju aplikaciju je: info@statisti.hr

Remake Winnetoua koji je na našem području prvi puta sniman prije 50-tak godina sastojat će se od tri dijela. Prvi dio nosit će naziv „Winnetou i njegov prijatelj Old Shatterhand” i on bi trebao „ispuniti nostalgiju prema romanima Karla Maya”. Drugi dio, „Winnetou i blago Srebrnog jezera”, bit će primarno zabava i pustolovina „na način Indiane Jonesa”, a treći dio, „Smrt Winnetoua”, još će jednom prikazati odlazak naslovnog junaka. Autori planiraju uvesti i ljubavnu vezu između Old Shatterhanda i Nsho-Chi koja će se provlačiti kroz sva tri filma i dodatno razrađivati most između različitih kultura.

Snimanje počinje u kolovozu, a trajat će četiri mjeseca, na potezu od Učke i dijela Istre do Paklenice, kanjona Zrmanje i slapova Krke.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here