Home Najnovije Trebao sam primiti prokleto cjepivo! Otac petero djece umro od korone, pročitajte...

Trebao sam primiti prokleto cjepivo! Otac petero djece umro od korone, pročitajte posljednju poruku koju je posla zaručnici

6410
1

Amerikanac Michael Friedi, koji se nije želio cijepiti protiv koronavirusa “dok ne prođe još malo vremena”, umro je u bolnici u Las Vegasu nakon što se u srpnju vratio s godišnjeg odmora s teškom upalom pluća i dijagnosticiran mu je COVID-19.

Amerikanac Michael Friedi (39), otac petero djece i čovjek koji se protivio cjepivu protiv koronavirusa, unatoč riziku od pretilosti, umro je od COVIDA-19 u bolnici u Las Vegasu. Nedugo prije nego što je zauvijek napustio ovaj svijet i poslao poruku svojoj zaručnici zbog čega je rasplakao mnoge.

Naime, u dopisivanju s njom putem mobitela otkrio je kako se osjećao jako loše zbog obostrane upale pluća, izrazivši pritom strah da bi uskoro mogao završiti na respiratoru. A onda je priznao od čega je bježao dok je bio zdrav.

– Trebao sam primiti prokleto cjepivo – zaključio je u prepisci, što je ujedno i posljednja poruka koju je poslao svojoj zaručnici prije nego što je bio spojen na respirator.

Ubrzo nakon toga je preminuo.

Sredinom srpnja Fridi je bio na odmoru sa svojom partnericom Jessicom du Perez i njihovom sedamnaestomjesečnom bebom i djecom u dobi od 17, 10, sedam i šest godina. Kad se vratio, osjetio je nepodnošljiv svrbež po koži i gušenje, zbog čega je nazvao liječnika. Također je testiran na KOVID-19 i pozitivan. Tada je započela njegova borba.

– Prošli utorak iznenada me probudio usred noći i u panici rekao da ne može disati. Ponovio je da zna da nešto ozbiljno nije u redu. Uskoro više nije mogao stajati. Kad smo ga odvezli u bolnicu, odmah su saznali da ima tešku upalu pluća. Bili smo u stalnom kontaktu, molila sam ga da se bori, da živi za nas, ali je ponovio da je to preteško – rekla je Jessica američkim medijima.

Prema njezinim riječima, Fridi se bojala respiratora i činilo se da zna da se više neće probuditi.

– Bila sam s njim kad je umirao. Njegovi su nalazi bili u lošem stanju i liječnici ih nisu mogli ispraviti. To je ljubav mog života. On je umro. Pričala sam mu o našoj djeci i da mi treba, ali nije uspio – dodala je nesretna žena.

Kako je istaknula, njezin suprug nije želio primiti cjepivo jer je želio još malo pričekati i vidjeti njegov učinak, ali se kasnije pokajao.

– Oboje smo se planirali uskoro cijepiti – naglasila je.

1 COMMENT

  1. Šteta , da se cijepio możda bi bio umro i ranije. Petero djece ,da nije kosovar?? drek od članka

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here