Home Sport Trener Gorice nakon ispadanja od Dinama: Rijeka je i dalje favorit za...

Trener Gorice nakon ispadanja od Dinama: Rijeka je i dalje favorit za titulu

238
0
maxresdefault 2024 02 28T204502.112
Youtube screenshot

Dinamo je pobjedom 4:0 na Maksimiru protiv Gorice izborio prolazak u polufinale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. Zagrebački klub dominirao je u cijeloj utakmici, a golove su zabili Gabriel Vidović, Fran Brodić, Sandro Kulenović i Luka Vrbančić.

“I dalje bih rekao da je Rijeka u prednosti, kao što sam rekao i zadnji put kad sam bio ovdje. Rijeka ima najmanji pritisak, a tad Dinamo još nije bio prošao Betis u Europi. Sigurno je to dodatni hendikep za Dinamo u ritmu utakmica iako su igrači Dinama, koji su danas igrali, pokazali da Dinamo ima dvije momčadi, što smo svi i znali. Ako moram nekome dati prednost i dalje malu prednost dajem Rijeci”, rekao je Jeličić pa dodao:

“Zasluženo je Dinamo dobio. Od početka su dobro ušli u utakmicu, mi s prelabavim gardom i imam dubok osjećaj da smo prelagano izgubili ovu utakmicu. Htjeli smo biti čvršći i agresivniji. Prvi gol je usmjerio utakmicu, drugi nas je malo dotukao, iako smo do kraja imali i neke prilike. Kad sve podvučemo, ako želiš nešto izvući protiv Dinama na Maksimiru, moraš biti konkretniji, čvršći i koncentriraniji.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here