Home Najnovije Trener Vitorie: U našoj svlačionici nakon Hajduka ponavljala se samo jedna riječ

Trener Vitorie: U našoj svlačionici nakon Hajduka ponavljala se samo jedna riječ

188
0

Vitoria Guimaraes pobijedila je Hajduk 1:0 u uzvratnoj utakmici trećeg kvalifikacijskog pretkola za Konferencijsku ligu. Ipak, dalje ide Hajduk jer je u prvoj utakmici na Poljudu slavio 3:1. Anderson je doveo domaćina u vodstvo u petoj minuti, no ispostavilo se da je to sve od momčadi Manola Teixeire, koja se sada okreće portugalskom prvenstvu.

Nakon utakmice Teixeira je rekao da je ponosan na svoju momčad te da samo ta riječ odzvanja njegovom svlačionicom nakon ispadanja od Hajduka: “Nakon ne baš najbolje utakmice u Hrvatskoj, danas smo bili puno bolji od protivnika i zaslužili smo puno više od ovoga. Čak i kod 1:0 smo bili momčad koja je bliža još jednom golu. U nekim trenucima nedostajalo nam je više vjere da to možemo”, rekao je Teixeira pa nastavio:

“Pokušali smo sve, radili smo izmjene. Na kraju smo imali igrača manje pa smo htjeli iskoristiti braniča Andrea Amara kao napadača, no to nije imalo nekog efekta. Ima još stvari koje nismo stigli utrenirati. No, mogu vam reći da se u svlačionici najviše čuo i osjetio ponos, pomiješan s frustracijom što nismo prošli dalje.”

Previous articleSeparatisti: Ukrajinci pogodili industrijsko postrojenje u Donjecku, curi amonijak (VIDEO)
Next articleNavijač Hajduka nakon utakmice s Vitorijom uhićen zbog napada na TV snimatelja

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here