Home Vijesti Tresla se brda…

Tresla se brda…

1192
3

Bivši predsjednik smatra da u Hrvatskoj ima prostora za još jednu političku opciju koja bi zauzela prostor između dva postojeća bloka. Morala bi naravno biti proeuropska, ali on se osobno ne namjerava angažirati u tome eventualnom trećem bloku. Smatra da može najviše pridonijeti upravo kao bivši predsjednik koji ima slobodu kontaktiranja s predstavnicima svih političkih opcija – izjavio je jučer izvor blizak bivšem predsjedniku Mesiću za Večernji list.


Stjepan Mesić ipak neće voditi treći blok

Mesić se, naime, povukao na godišnji odmor, a boravište mu je zasad nepoznato. Poručio je samo da se odmara i da ne želi davati ni izjave ni intervjue. Za pretpostaviti je da se s obitelji nalazi negdje u Dalmaciji. Naime, nakon što nije s Vladom uspio dogovoriti korištenje rezidencije na Hvaru, Mesiću su sa svih strana, kako doznajemo, pljuštale ponude da dođe na odmor, i to besplatno. Koju je opciju i koje mjesto odabrao, još se ne zna, ali čini se da je zanimljiv i kada nije dostupan.

Tako je i Ivan Jakovčić dao do znanja da Kukuriku koalicija računa na Mesića kao jednu od svojih perjanica ako dobiju izbore. Izjava istarskog župana iznenadila je esdepeovce. Ne zato što bi im Mesić bio neprihvatljiv, kažu, već zato što se u Kukuriku koaliciji nikada nije razgovaralo o eventualnome Mesićevu angažmanu.

– Možda je Jakovčić samo želio biti pristojan, možda mu je spreman ustupiti svoje mjesto na listi, a možda se boji da bi ga Cuccurin mogao privući na svoju stranu – pola u šali, pola nevoljko komentiraju u SDP-u.

3 COMMENTS

 1. Šta će nam taj starkelja?
  Bio je predsjednik Vlade RH, predsjednik Predsjedništva SFRJ, predsjednik Sabora, predsjednik RH u dva mandata – sve to mu nije dovoljno.
  Glasao sam za njega kada je bio predsjednički mandat, ali njegovo aktiviranje bilo bi stvarno previše.
  Ako nije uspio zadovoljiti svoje ambicije u navedenim funkcijama, onda znači da ništa nije napravio kako valja.
  Stipe, ukoliko ti je dosadno u penziji, sadi paprike kao Budiša, idi na Kosovo – tamo si dobrodošao. Na hrvatskoj političkoj sceni više nisi dobrodošao.
  Tvoja želja za aktiviranjem samo govori kako si bio nesposoban jer iza sebe nisi ostavio nikoga sposobnog.
  Ostavio si nam samo onog špijunčinu Karamarka koji bi htio nabavljati konje za policiju i hapsiti ljude koji demonstriraju.
  Stipe, odmori se, a odmori i nas od tvoje pojave. Trebaš znati kada je kraj.

 2. “na hrvatskoj sceni nisi dobrodosao” a onaj u cijoj je ingerenciji ispitivanje necije dobrodoslosti si, ni manje ni vise, glavom i bradom – ti. stipe mesic ima putra na glavi za nahranit dve somalije, ali nazalost, hrvatska politicka scena u zadnje dve dekade boljeg nije iznjedrila. a pogotovo mlaka impotentna ali zato od srebroljublja necijepljena esdepeovska nova generacija.
  da vam nije bilo njega nakon treceg sijecnja bio bi vam izveden puc, pa bi zavrsili ko bracni par causesku. ako ne dodje on ili neko s malo slifa, i ove izbore ce dobit hdz, a vi cete bit kao budisa i mlohavi milanovic (m)oralni pobjednici. tj. pusit cete

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here