Home Mozaik “Tri dana s prvom ženom, tri dana s drugom, nedjelju sam slobodan”;...

“Tri dana s prvom ženom, tri dana s drugom, nedjelju sam slobodan”; Informatičar sklopio ugovor sa svojim ženama kako bi izbjegao optužbe za poligamiju

49
0

Indijski inženjer uspio je izbjeći optužbu za poligamiju, zločin koji je u njegovoj zemlji kažnjiv, zahvaljujući dogovoru koji je sklopio sa svoje dvije žene. Zapravo, žene nisu bile svjesne “dvostrukog života” koji vodi muškarac, no nakon što su otkrile prijevaru, radije su se odlučile na miran dogovor nego da osude muža. Računalni inženjer uspio se “izvući” dva puta: prvi s dvostrukim brakom, drugi zahvaljujući pravnom sporazumu koji su sklopili sva tri bračna druga, a potvrdio ga je posrednik obiteljskog suda Gwalior, odvjetnik Harish Dewan, koji je prihvatio ga slučaj upravo na temelju činjenice da čovjek nije bio prijavljen za zločin bigamije. – Ne mogu ništa prigovoriti – rekao je odvjetnik. “Moj posao je skladno rješavanje sporova. Prva žena je htjela jamstva za uzdržavanje djeteta i nije htjela poslati muža na suđenje; druga se nije htjela odreći partnera i preferirala je kompromisno rješenje”.

Od sada će, dakle, muškarac živjeti sa svojom prvom ženom i njihovim sinom od ponedjeljka do srijede, od četvrtka do subote sa svojom drugom ženom i drugim sinom. Nedjelja će biti “dan odmora”, bez obaveza prema ženama. Osim vremena, inženjer će sa suprugama podijeliti dva stana i plaću. No, dok odahne, morat će biti oprezan: ne izvrši li dogovoreno, prva će ga žena odvući na sud. Mnogi se pitaju kako se čovjek izvukao: muškarac je 2018. oženio svoju prvu ženu koju je upoznao na radnom mjestu. Nakon dvije godine, njegova supruga koja je bila tek nekoliko mjeseci trudna morala se vratiti živjeti s roditeljima nakon izbijanja pandemije. Od tada nije vidjela supruga, koji je u međuvremenu iskoristio situaciju i oženio drugu kolegicu, koja je također ostala trudna. Kad se prva žena vratila u potragu za svojim “nestalim” mužem, otkrila je prijevaru. No, nakon prvotnog iznenađenja, njih troje odlučili su sjesti i “civilizirano” riješiti stvar.

Ne zna se kako je inženjer uspio potvrditi oba braka, no njegov se može smatrati velikim podvigom (ili velikim bogatstvom), uspjevši izbjeći i zatvor i papuče svojih žena.

Previous articleVlada RH reklamira Hrvatsku kao “jednu od 15 najrazvijenijih zemalja svijeta”
Next articleSupruga zvijezde optužene za silovanje: Volim ga i uvijek ću ga voljeti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here