Home Vijesti Trsat u kazni jer nije odabrao SDP?

Trsat u kazni jer nije odabrao SDP?

2951
0

trsat4Trsat ove godine nije niti približno uređen za božićne i novogodišnje blagdane kao prošlih godina. U mjesnom odboru Grada Trsata uvjereni su da razlog leži u činjenici da je u tom dijelu grada na vlasti skladna koalicija HDZ-a i HNS-a. Od trenutka kada je pobjedu nad SDP-om odnijela koalicija HDZ-a i HNS-a, Trsat ima probleme s komunikacijom s riječkim gradonačelnikom Vojkom Obersnelom.

Riječki gradonačelnik se u godinu i pol dana nije sastao s nikim iz mjesnog odbora Grada Trsata. Predsjednica MO Trsat Jana Sertić iz HNSa i podpredsjednik MO GradaTrsata Milorad Sertić iz HDZ-a su se za portal kigo.hr požalili što je Trsat zapušten i zaboravljen od Grada Rijeke što najbolje dokazuje ne(uređenje) Trsata uoči Božića i Nove godine.

MO Grada Trsata je još 11. prosinca uputio dopis prema gradskom odjelu za komunalni sustav Rijeke u kojem se moli gradsko poglavarstvo Grada Rijeke da posveti pozornosti ukrašavanju Trsata jer je ovaj dio Rijeke izrazito važan za turizam u Hrvatskoj. U dopisu stoji i da je veliki broj građana Trsata razočaran uređenjem toga dijela Rijeke i traže odgovor od Vojka Obersnela.

Nakon toga je Teo Božanić kao gradski vijećnik prvi aktualizirao ovaj problem na zadnjoj sjednici vijeća grada Rijeke u sklopu rasprave o proračunu.

Niti MO Grada Trsata niti Teo Božanić do danas nisu dobili odgovor pa se u MO Trsat već pripremaju za sljedeću godinu na način da će preuzeti inicijativu u sređivanju ovoga dijela Rijeke s Obersnelom ili bez njega.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here