Home Mozaik Turist umro od strujnog udara u hidromasažnoj kadi

Turist umro od strujnog udara u hidromasažnoj kadi

142
0
pexels gabby k 6620861

Par je porijeklom iz Teksasa proveo je nekoliko dana u Meksiku. Otvorena je istraga. Prijatelji su pokrenuli akciju prikupljanja sredstava za njegov sprovod i medicinsku skrb žene

Tragičan odmor za muža i ženu u Meksiku. Doživjeli su strujni udar u hidromasažnoj kadi resorta u koji su bili odsjeli: on je umro, a ona je u vrlo ozbiljnom stanju. Žrtva je Jorge Guillen, 43 godine. Lizette Zambrano, 35 godina, nalazi se u bolnici. Oboje su iz El Pasa. Nekoliko su dana proveli u ustanovi u Sonori, u sjeverozapadnom dijelu Meksika.

Smrt u hidromasažnoj kadi

Pokušaji spašavanja bili su uzaludni za čovjeka. Ured glavnog tužitelja Sonore otvorio je istragu kako bi se utvrdile odgovornosti. Objasnio je da su smrt muškarca i ozljede koje je pretrpjela žena nastupile “zbog mogućeg električnog pražnjenja kada su oboje bili u hidromasažnoj kadi”.Prijatelji para pokrenuli su prikupljanje sredstava na Gofundmeu za pomoć obiteljima. “Naši najbolji prijatelji doživjeli su užasnu nesreću. Jorge je imao zlatno srce i uvijek je bio tu za obitelj i prijatelje. Tražimo vašu pomoć da ga dovedemo kući i da ženi pomognemo oko medicinskih računa.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here