Home Vijesti U 61. godini preminuo zadnji basist grupe 777

U 61. godini preminuo zadnji basist grupe 777

3117
0

This image has an empty alt attribute; its file name is Braco-1.jpg

Slavko Kesar – Braco preminuo je danas na Kastvu prerano u svojoj 61. godini života od posljedice karcinoma s kojim se borio zadnjih pola godine, saznaje portal kigo.hr.
Braco je bio odličan glazbenik, vrsni basist, dobar pjevač i osoba koja je volila glazbu i gotovo sve vezano za struju i elektroniku, od TV aparata, do elektro automobila, kamera, reportažnih kola, miksera…
Rođeni Slavonac, kao vrlo mlad zaljubio se u Kvarner i ovdje je živio do kraja svoga života. Prvo se doselio na Lošinj gdje je bio dio stvaranja najboljih glazbenih bendova tog otoka, a u devedesetima se seli u Rijeku gdje ulazi u zadnji sastav jedne od najpoznatijih hrvatskih bendova 777.
U popularnim sedmicama svira do kraja, a kada je sastav prestao s postojanjem, Braco je postao šef tehnike RI TV-a te je sa svojim znanjem napravio to da je RI TV imao najbolji ton i sliku od svih lokalnih televizija 2000 godine.
Nakon RI TV-a Slavko Kesar – Braco zajedno sa svojom suprugom, pjevačicom grupe 777, ponovno pokreće privatni biznis i to prvu kabelsku televiziju na Kastvu KABEL KANAL koja je danas postala okosnica vrunskog TV i internet signala na Kastvu, u Opatiji, Bakru i Rijeci.
Braco je imao još mnoge planove, stvaranje jedne zabavno glazbene TV kuće u Opatiji te povratak Opatijskog festivala kao najvažnijeg festivala u Hrvatskoj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here