Home Najnovije U Beogradu podignut transparent s porukom upućena Bad Blue Boysima.

U Beogradu podignut transparent s porukom upućena Bad Blue Boysima.

110
0
3630862 whatsapp image 20230930 at 18.45.00 ff
3630862 whatsapp image 20230930 at 18.45.00 ff

U jednoj od najuzbudljivijih utakmica Eurolige ovog tjedna, košarkaši Panathinaikosa trijumfirali su nad Crvenom zvezdom rezultatom 89:76 u dramatičnom susretu odigranom u Beogradu. Grčki sastav predvodili su Mathias Lessort s impresivnih 19 koševa, dok su Kostas Sloukas i Konstantinos Mitoglou dodali po 17 poena. S druge strane, kod domaćina su se istaknuli Dejan Davidovac i Nemanja Nedović, također s po 19 koševa.

No, osim sportskog nadmetanja na terenu, utakmica je bila obilježena i kontroverzama izvan parketa. Na tribinama je došlo do zanimljivih događaja, posebno od strane navijača Crvene zvezde, poznatih kao Delije. Na transparentu su istaknuli pet važnih datuma, uz simbol zeca i poruku upućenu drugim navijačkim skupinama, uključujući i Bad Blue Boyse, navijače zagrebačkog Dinama.

Na transparentu su bili istaknuti datumi sukoba koje su Delije imale s pripadnicima drugih navijačkih skupina, poput navijača Dinama, Panathinaikosa, Rome i Ferencvaroša. Poruka, napisana na engleskom jeziku, glasila je: “Nastavite bježati.” Ovaj neobičan gest nije prošao neprimijećeno, a navijači su cijeli događaj popratili hitom Novih fosila “Kako je dobro vidjeti te opet”.

Posebno su se istaknula dva datuma označena plavom bojom, koji su se odnosili na navijače zagrebačkog Dinama. Prvi datum, 5. studenoga 2015., podsjećao je na sukob Delija i Bad Blue Boysa u atenskoj zračnoj luci nakon utakmice Olympiakosa i Dinama. Drugi datum, 8. travnja 2016., podsjetio je na dolazak Delija u Zagreb na košarkašku utakmicu Cedevite i Crvene zvezde.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here