Home Najnovije ‘U čast Hajduka smo popili nekoliko piva. Nije mi jasno što se...

‘U čast Hajduka smo popili nekoliko piva. Nije mi jasno što se dogodilo Rijeci’

127
0

Od srca čestitam Hajduku. U ime Hajduka, njemu u čast, popili smo četiri-pet piva. Neka, da i oni nakon devet godina nešto osvoje. Potpuno zaslužena pobjeda. Rijeka je povela, šokirala je Poljud, a onda umjesto da dotuče ranjenog domaćina, nestali su s terena. Nije mi jasno što im se dogodilo. Potpuno su se raspali, napisao je za portal Index Branko Strupar.

Hajduk je bez problema preokrenuo rezultat, poveo je, a kraj utakmice bilo je isključenje Smolčića. Ne znam što bih rekao na taj potez. Možda je mislio da ga sudac neće kazniti jer je Livaja bio izvan terena kad ga je povukao, ali bila je to ispravna odluka. U tom trenutku ionako prepadnuta Rijeka prestala je igrati i Tomić može biti sretan da mu ekipa nije primila još nekoliko komada.

Pa samo Melnjak je mogao zabiti pet golova. Nevjerojatno, čovjek je lijevi bek, a bilo ga je po cijelom terenu. Bio je na boku, bio je u sredini, u napadu je zabijao golove. Kad god bih pogledao što se događa na terenu, vidio bih Melnjaka u šansi. Počeo sam se smijati u jednom trenutku kad sam vidio što radi.

Bez ikakve dvojbe, igrač utakmice. Ono što mi nikako ne ide u glavu je to da ga igrači Rijeke nisu duplirali, očito ga nisu ozbiljno shvatili. Previše pogrešaka je Rijeka napravila da bi mogla očekivati bolji rezultat. Prekidi su im cijelu sezonu bolna točka; pa očajna reakcija kod trećeg gola te glupo isključenje Smolčića.

Tomić mora biti razočaran nastupom svojih igrača. Jednostavno, ne mogu se načuditi kako su prepustili utakmicu Hajduku kad su poveli i imali kontrolu utakmice. Puno previše dekoncentracije.

Previous articleDijete teško ozlijeđeno nakon što je romobilom udarilo u auto
Next articleKod Medulina u plićaku snimljen morski pas, pogledajte snimku!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here