Home Vijesti U Vukovaru ubijena majka dvoje male djece. Ubojica bio pijan i pod...

U Vukovaru ubijena majka dvoje male djece. Ubojica bio pijan i pod utjecajem droga?

245
0

U Vukovaru u obiteljskoj kući sinoć je napadnuta 38-godišnjakinja. Muškarac koji ju je ozlijedio udaljio se s mjesta napada, a žrtva je prevezena u Nacionalnu memorijalnu bolnicu “Dr. Juraj Njavro”. Zbog teških tjelesnih ozljeda je preminula, priopćila je policija.

Policija dodaje kako je brzo pronašla 45-godišnjeg Vukovarca te ga privela u vukovarsku policijsku postaju zbog sumnje da se dovodi u svezu s počinjenjem tog događaja.

Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske i zamjenica Županijskog državnog odvjetništva u Vukovaru na mjestu događaja su proveli očevid. U tijeku je kriminalističko istraživanje. Motivi koji su doveli do ove tragedije još nisu poznati.

HRT javlja da je ubijena žena bila majka dvoje male djece. 45-godišnjak je u trenutku napada, kako se neslužbeno doznaje, bio pod utjecajem alkohola i narkotika.

Ovo je već 14. žena ubijena ove godine, a 65 ih je teško ozlijeđeno. U 2021. ubijeno je 14 žena, a teško ozlijeđeno 97.

“Nažalost, žena je uvijek najnesigurnija u svome domu. Dom umjesto da bude mjesto gdje će ona biti sigurna, zaštićena i mjesto gdje će zaista uspijevati osjećati ljubav i mir, nažalost za svaku treću ženu obitelj nije sigurno mjesto”, rekla je Ivana Sučić iz udruge B.a.b.e.

Previous articleHajdukovci na Fejsu: Ekipa bez muda i karaktera! Karoglane, odlazi!
Next articleLovre Kalinić otpisan za Svjetsko prvenstvo, može li ga zamijeniti Nediljko Labrović?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here