Home Najnovije U Zagrebu pretučeni i opljačkani navijači Betisa

U Zagrebu pretučeni i opljačkani navijači Betisa

165
0
Photo by Pixabay: https://www.pexels.com/photo/human-fist-163431/

Navijači iz Španjolske koji su doputovali u Zagreb kako bi pratili svoj Betis na utakmici Konferencijske lige protiv zagrebačkog Dinama napadnuti su od strane domaćih navijača.

Španjolci su prijavili policiji da su ih tijekom napada opljačkale nepoznate osobe. Policija je uzela otiske prstiju i rekla da će pokušati vratiti ukradene stvari. U policijskom izvješću stoji da su napad izveli “Bad Blue Boysi“, koji su tom prilikom upotrijebili i suzavac.

U napadu je sudjelovalo oko 7-8 maskiranih muškaraca, nakon što su gostujućim navijačima posuli suzavac u oči, uzeli su im ruksake i dvije zastave Betisa. Policija je jednom navijaču Betisa objasnila kako su pogriješili kada su za smještaj odabrali hostel koji se nalazi doslovno blizu prostora Bad Blue Boysa.

Jedan navijač Betisa je rekao: “Izašli smo iz taksija i tražili točnu lokaciju hostela.” Odjednom nam je prišao jedan čovjek i pristojno nas upitao gdje smo smješteni. Nakon što smo mu odgovorili, pozvao je i ostale koji su bili tu. Poprskali su nas suzavcem i počeli udarati.

Dinamo večeras na Maksimiru dočekuje španjolski Betis u osmini finala Lige konferencija. Prva utakmica u Španjolskoj završila je pobjedom Dinama 1:0.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here