Home Vijesti Ubijen Radoje Zvicer, čovjek koji je jeo ćevape od ljudskog mesa!

Ubijen Radoje Zvicer, čovjek koji je jeo ćevape od ljudskog mesa!

406
0

Prema prvim informacijama Zvicera, šefa zloglasnog kavačkog klana, upucali su u unajmljenoj vili u Panami. Smatran je jednim od najvećih krijumčara kokaina na svijetu

Srpski mediji javljaju da je večeras oko 20 sati u Panami upucan šef zloglasnog kavačkog klana Radoje Zvicer. Potvrđeno je to za beogradski Blic.

Istražna tijela u Srbiji obaviještena su o ubojstvu, a konačnu potvrdu poslat će Europol. Prema prvim informacijama Zvicera su upucali u unajmljenoj vili u Panami. Radoje Zvicer jedan je od utjecajnih ljudi podzemlja i šef kavačkog klana.

Zvicer je smatran jednim od najvećih krijumčara kokaina na svijetu. Blic piše da se njegovo ime prvi put pojavilo u javnosti u prosincu 2017. godine, kada je na YouTubeu objavljena 15-minutni snimka s detaljnim informacijama o kavačkom klanu. Na snimci se prvi put spominje da Zvicer slovi za vođu tog klana te da se koristi tuđim identitetom i pod imenom Josip Babić neometano putuje Europom.

Više puta je bio meta atentata, ali nesupješnih. Prije dvije godine bio je izrešetan usred dana dok je džogirao u blizini svoga stana u Kijevu.

Previous articleIsplivao šokantan snimak s vjenčanja: Mlada ponosno hodala, a onda joj se pred svima dogodilo ovo! (VIDEO)
Next articleMarca: Je li ovo kraj Luke Modrića? Bio je junak Reala, sada dovode tri nove zvijezde!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here